Noi scumpiri la carburanți. Cât costă benzina și motorina

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Prețul carburanților a crescut, din nou, astăzi, 9 august 2023.

Pentru a doua zi consecutiv, motorina s-a scumpit și a sărit de pragul de 7 lei pe litru, în timp ce prețul benzinei a stagnat, conform BZI.

Astfel, cea mai ieftină benzina standard costă miercuri 6,88 lei şi se găseşte la mai multe staţii Petrom şi Lukoil din Bucureşti. Benzina stagnează la acest preţ de vineri.

La alte stații, prețul benzinei variază între 7,34 lei și 7,71 lei, la fel ca vineri.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Unde se plasează, de fapt, radarele pe șosele. Șeful de la Brigada Rutieră București, explicații importante / video

Cât costă motorina

În ceea ce privește motorina, cea mai ieftină motorină standard costă astăzi 7,06 lei. Cel mai mic preț de marți, 8 august 2023, a fost de 7,01 lei pe litru. Poți alimenta cea mai ieftină motorină la o staţie Lukoil din Bucureşti, bulevardul Preciziei, sector 6.

La restul stațiilor, motorina standard se găsește la prețuri între 7,07 lei și 7,18 lei.

De asemenea, motorina premium a suferit scumpiri cu 0,05 lei faţă de marţi. Aceasta a ajuns să coste 7,42 lei, cea mai ieftină. La alte stații, prețul motorinei premium ajunge la 7,69 lei.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Majoritatea accidentelor grave, produse de șoferi de care nu ai spune că ar putea să facă accident. Titi Aur: De ce se întâmplă așa / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel