”Noi vrem pământ” sau cum își cer fermierii drepturile, în 2024. Dan Negru: Centrul Bucureștiului, flămând și gol

FOTO: captura video
FOTO: captura video

Dan Negru dă de înțeles că fermierii care protestează în țară nu sunt primiți în București, la fel cum nici Coșbuc este ignorat chiar și după moarte.

Dan Negru nu a ratat ocazia de a-și spune opinia legat de protestul fermierilor și al transportatorilor, care a ajuns deja la a noua zi consecutivă.

Într-o filmare pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook, Dan Negru le-a transmis fermierilor că nici ”poetul țărănimii”, George Coșbuc nu este primit în București, la fel cum nici fermierii nu sunt primiți să protesteze în Capitală, fiind ținuți în localitatea Afumați.

”Să le spunem fermierilor, țăranilor care fac grevă în zilele astea că nici poetul lor nu e prea bine primit în București. Uite casa poetului țărănimii, așa cum a fost numit Coșbuc. Asta este casa lui din centrul Bucureștiului.

Toată viața lui, George Coșbuc a înnobilat limba română, prin poezii, prin scrieri. Astăzi este hairstyle pe casa lui, un hairstylist. Coșbuc i-ar fi spus frizer. Uite, un hairstylist este aici și așa arată casa lui.

FOTO: captura video

A fost membru al Academiei Române, aici a murit în 1918, în București. Uite casa lui Coșbuc, poetul țărănimii, că tot e greva țărănimii.

Hairstylistul e cool. Centrul Bucureștiului, flămând și gol, fără de-dăpost, mi-ai pus pe umeri cât ai vrut și m-ai scuipat.

Știți poezia că am învățat-o cu toții la școală. Uite, hairstylistul. Poezia celebră a lui Coșbuc We want land. Mă rog, el i-a spus Noi vrem pământ”, a spus Dan Negru.

Citește și: Dan Negru dinamitează dispariția banilor cash, din SUA. Ce a pățit în benzinărie: ”Prețurile diferă foarte mult” - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel