NOU MINISTRU de la USR?! Rareș Bogdan: Vă spun cu sinceritate!

Rares Bogdan, Ludovic Orban Foto: Crișan Andreescu
Rares Bogdan, Ludovic Orban Foto: Crișan Andreescu

Rareș Bogdan (PNL) a reacționat, miercuri seara, după ce Ludovic Orban a anunțat oficial că ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, este susținut pentru funcția de premier.

„Eu sunt încântat de acest nume (n.r. Florin Cîțu). L-am susținut și prima dată, atunci când a încercat în luna aprilie. Și acum a trecut nu cu uninamitate, a fost o abținere”, a spus Rareș Bogdan, miercuri seară, la Antena 3.

„Pe surse, există o știre potrivit căreia USR, pentru a-l accepta pe domnul Cîțu, o să vrea portofoliul de Finanțe pentru domnul Năsui. Cum comentați?”, l-a întrebat Răzvan Dumitrescu.

Rareș Bogdan a răspuns astfel: „Chiar dacă înțeleg perfect, pentru că am făcut această meserie cu mult drag și o iubesc în continuare, preocuparea presei pentru a găsi miniștri, înlocuitori, eu sper ca, în următoarea perioadă, mai ales că urmează negocieri grele și importante, să nu ne trezim în fiecare zi cu alți miniștri. Noi nu am discutat deloc de portofolii, vă spun cu toată sinceritatea! Nu am vorbit nici cu colegii de la USR, nu am vorbit nici între noi.”

„Am vorbit despre faptul că trebuie să armonizăm programele de guvernare, să ne gândim la niște obiective realiste, dar în același timp îndrăznețe cu privire la ce avem de făcut”, a mai spus Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel