EXCLUSIV  Nouă cale pentru Taur, schimbări pentru Rac. Capricornul, dezamăgit de un prieten. Previziuni și pentru celelalte zodii

Foto Pexels
Foto Pexels

Suntem în perioada dintre eclipse, iar totul se simte la un alt nivel, a transmis astrologul Daniela Simulescu. 

Conjuncția Soare-Nodul Sud în Scorpion ne introduce trecutul în prezent. Mai exact, tiparele transgeneraționale cele mai intense, traumele cele mai puternice, luptele pentru supraviețuire. Am putea să învățăm să nu repetăm aceleași povești și să ne desprindem. Și cum suntem în perioada dintre eclipse, totul se simte la un alt nivel, a transmis astrologul Daniela Simulescu. 

Ca de obicei, horoscopul zilnic va fi difuzat la DCNews și DCNewsTV începând cu ora 9.00.

Youtube video image

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru zodii:

Berbec

Prioritatea ta ar trebui să fie plata datoriilor. Și abia pe urmă să te ocupi și de alte cheltuieli. Îți asiguri astfel liniștea. 

Taur

Este o zi bună pentru împăcare, în care să îngropi securea și să o iei de la capăt în ceea ce privește o relația sau un parteneriat. 

Gemeni

Nu este cazul să te bazezi pe un coleg dacă acesta te-a ajutat în trecut. Este posibil ca astăzi să nu o facă. 

Rac

Trebuie să te ocupi și de ceva ce îți face inima să salte. Indiferent de ce ar fi! Se vor produce schimbări pe plan inconștient. 

Leu

Te arunci prea repede în problemele familiei. Ar fi bine să stai să cântărești puțin, astfel încât să îți dai seama dacă tu chiar poți ajuta. 

Fecioară

Vei fi un izvor de vorbe înțelepte. Nici tu nu știi de unde le scoți! Cuvintele tale vor atinge sufletele oamenilor din jur. 

Balanță

Te hazardezi când este vorba de bani. Și te poți trezi cu multe achiziții inutile. Ar fi bine să asculți de sfaturile celorlalți. 

Scorpion

Conjuncția Soare-Nodul Sud îți poate scoate la suprafață părți din tine pe care le respingi, de care fugi. Vei fi destul de vulnerabil. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să dai atenție viselor, intuiției și gesturilor apropiaților. În niciun caz cuvintelor, care vor fi înșelătoare. 

Capricorn

S-ar putea să se repete un scenariu legat de un prieten. Nu este cazul să te judeci că i-ai mai dat o șansă. Dar poate acum te-ai convins. 

Vărsător

Partenerul nu trebuie contaminat cu problemele tale de la serviciu. Iar colegii tăi nu trebuie să știe de viața ta personală. 

Pești

Poveștile colegilor vor deveni surse de inspirație. O zi bună pentru a renunța la obiectivele superficiale și să cauți altele autentice. 

 

 

 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023! Relațiile se schimbă. La ce să fim atenți în perioada următoare

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în Gemeni.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel