Nouă funcție minune pentru abonații Netflix. Ce vei putea face pe telefoanele smart iOS și Android

FOTO: Pexels
FOTO: Pexels

Netflix a anunțat o nouă funcționalitate pentru abonații care urmăresc filmele pe telefoanele lor smart.

Citește și - ”Emily în Paris” îi ”încaieră” pe Emmanuel Macron și primarul Romei. Schimb acid de replici

Este vorba despre lansarea „Moments”, care urmează să fie disponibilă pe sistemele de operare iOS și Android.

”Cu funcția Moments puteți salva cu ușurință, retrăi și împărtăși scenele voastre Netflix favorite”

”Vă găsiți vreodată captivat de o scenă Netflix care vă rămâne în cap mult timp după ce e gata? Acum, cu Moments – o nouă funcționalitate pentru mobile care se lansează astăzi la nivel global pe iOS și în următoarele săptămâni pe Android – puteți salva cu ușurință, retrăi și împărtăși scenele voastre Netflix favorite”, notează Netflix într-un comunicat transmis de Tudum, site-ul său de știri.

”Moments” se va afla în partea de jos a ecranului tău

Anunțul menționează și de lansarea care va fi la sfârșitul anului 2024 a celui de-al doilea sezon pentru serialul-fenomen Squid Game. De asemenea, se explică modul ușor în care va funcționa noua opțiune pe telefoanele smart: ”Tot ce trebuie să faci este să apeși pe Moments în partea de jos a ecranului tău, și scena se va salva automat în tabul tău My Netflix”.

Scenele salvate pot fi văzute oricând și distribuite pe rețelele sociale

Scenele astfel salvate vor putea fi revăzute rapid în orice moment pe telefonul smart. Vor putea fi partajate pe Instagram, Facebook și alte rețele sociale. „Poți distribui un Moment când îl creezi, sau din tab-ul My Netflix, dacă selectezi o scenă și apeși pe ea pentru a o distribui pe toate platformele”, conform comunicatului.

Astfel, noua funcționalitate va face posibilă distribuitea unor scene favorite din filme sau seriale, în contextul în care marile rețele de sociale șterg, de obicei, clipurile încărcate „manual” de utilizatori, spunând că acestea încalcă regulile drepturilor de autor.

Vezi și care sunt noutățile, de pe Netflix, din luna noiembrie!

Pentru luna noiembrie 2024, Netflix are o serie de lansări interesante, captivante de seriale și filme. Printre cele mai așteptate se numără acestea:

„Arcane: Sezonul 2” - Revine după succesul major al primului sezon. Va fi lansat în trei acte separate pe datele de 9, 16 și 23 noiembrie, urmând să dezvăluie noi capitole din povestea impresionantă a universului League of Legends.

„Emilia Pérez” - Un film de comedie cu crime care aduce în prim-plan pe Selena Gomez, Zoe Saldana și Karla Sofía Gacón. Filmul a debutat la Cannes. Va fi disponibil pe Netflix din data de 13 noiembrie.

„Cobra Kai: Sezonul 6 - Partea 2” - Fanii seriei își pot urmări personajele pe data de 15 noiembrie, când Miyagi-Do se confruntă cu noi provocări, în contextul unui concurs internațional de arte marțiale.

„Our Oceans” - Un documentar natural captivant, narat de Barack Obama, programat pentru data de 20 noiembrie, care explorează minunile oceanice și biodiversitatea maritimă. Vezi continuarea articolului aici!

Citește și articolul - 5 documentare noi de pe Netflix care te vor ține-n canapea, cu ochii-n tv, până dimineață

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel