Nouă metodă de furt în supermarket. O femeie a fost jefuită de 4.000 de lei când a mers la cumpărături

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

O femeie de 39 de ani din Târgu Ocna a mers la un supermarket pentru a-și face cumpărăturile, însă, a devenit victima unui jaf. Ea a fost lăsată fără suma de 2.000 de lei și fără telefonul mobil.

Incidentul a avut loc marți, 18 iulie. Femeia a mers la supermarket, iar la intrare a decis să-și lașe sacoșa, în spaţiul special destinat acestui scop, pentru a-și putea face cumpărăturile liniștită.

Când s-a întors, femeia a descoperit că îi lipsesc telefonul mobil și 2.000 de lei. Ulterior, ea a mers la sediul Poliției pentru a spune ce i s-a întâmplat.

În urma investigaţiilor efectuate, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din localitate, bănuit de comiterea faptei, relatează ziaruldebacău.ro.

Individul a fost depistat la un magazin din comuna Pârgăreşti având asupra sa bunurile reclamate, respectiv, telefonul mobil şi suma de bani. Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Târgu-Ocna pentru audieri.

Prejudiciul total în valoare de 4.000 de lei a fost recuperat în totalitate şi predat păgubitei. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt, iar față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Bacău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel