Nouă persoane, între care și doi copii, dispărute în urma unui accident aviatic

FOTO: captură video YouTube @ Mirror Now
FOTO: captură video YouTube @ Mirror Now

Cele nouă persoane sunt căutate în jungla din estul Thailandei, după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit. Ce spun autoritățile din Thailanda.

Nouă persoane, între care și doi minori, sunt căutate după ce avionul turistic în care se aflau s-a prăbușit joi în jungla din estul Thailandei. Căutările continuă și în această dimineață, însă autoritățile din Thailanda nu sunt foarte optimiste, transmite AFP, scrie Agerpres.

Avionul cu turbopropulsoare s-a prăbușit joi în jungla din provincia Chachoengsao în timp ce transporta nouă persoane de la Bangkok la Trat, în apropiere de granița cu Cambodgia.

Autoritățile thailandeze estimează că, probabil, toți ocupanții au murit în accident. ”Accidentul a avut loc în jurul orei 15:10 (n.r. ora locală). Încercăm să îi găsim pe cei dispăruți, dar credem că toți sunt morți”, a declarat reporterilor, la locul accidentului, guvernatorul provinciei Chachoengsao, Chonlatee Yangtrong.

Potrivit presei locale, pasagerii erau patru thailandezi și cinci chinezi, inclusiv doi copii de 12 și 13 ani.

Peste 300 de militari și voluntari sunt dislocați pentru a căuta persoanele dispărute, iar autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

Au fost găsite fragmente de corp, precum și bucăți din avion, dar ploile abundente au încetinit căutarea.

”Nu intenționăm să ne oprim până nu găsim oamenii dispăruți, chiar dacă unele zone sunt pline de apă”, a adăugat guvernatorul.

Citește și: Răsturnare de situație: Trupul fiicei lui Mike Lynch nu ar fi fost găsit, după scufundarea superiahtului în Sicilia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel