Nouă persoane, între care și una decedată, prinse sub dărâmăturile unui hotel din Germania

FOTO cu rol ilustrativ: Freepik @angel.nt.111
FOTO cu rol ilustrativ: Freepik @angel.nt.111

Nouă persoane sunt rămase sub dărâmăturile unui hotel din Germania. Acțiunea de salvare este îngreunată din cauza riscului de prăbușire totală a clădirii.

Cel puțin opt persoane sunt prinse sub dărâmături, iar una a murit în urma prăbușirii parțiale, în noapte de marți spre miercuri, a unui hotel din Krov, în landul Renania-Palatinat, a anunțat Poliția germană, scrie dw

Operațiunile de salvare sunt în desfășurare la locul accidentului, iar pentru moment nu se cunoaște cauza care a dus la prăbușirea clădirii. Nici poliția, nici pompierii nu au furnizat detalii. Locuitorii au sunat la numărul de urgență marți seara târziu, incidentul având loc la ora 22.55 (ora locală).

”Mai multe persoane au reușit să părăsească clădirea pe cont propriu și sunt îngrijite de serviciile de urgență și de consilieri", a declarat poliția.

Clădirea hotelui, structură de lemn

Imaginile de la fața locului arată că părți ale clădirii cu mai multe etaje, cu structură din lemn, s-au prăbușit, iar la sol sunt resturi de beton. Serviciile de urgență au sosit cu mai multe vehicule. Potrivit informațiilor radiodifuzorului public SWR, este implicată și o unitate canină de căutare și salvare.

Pompierii nu au putut intra inițial în clădire din cauza riscului de prăbușire suplimentară. Agenția de ajutor tehnic a amplasat puncte de măsurare în fața hotelului pentru a monitoriza orice mișcare în clădire sau dacă se poate intra în siguranță. Din cauza temerilor că o parte mai mare din hotel s-ar putea prăbuși și ar putea provoca daune clădirilor învecinate, casele din apropiere sunt evacuate.

Incidentul nefericit a provocat un disconfort semnificativ comunității locale. Operațiunea de salvare progresează lent din cauza naturii imprevizibile a stării clădirii, potrivit presei locale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel