Noul Mercedes-AMG GLA 45. Cel mai PUTERNIC GLA din lume!

foto: promotor.ro
foto: promotor.ro

Iată specificațiile noului Mercedes-AMG GLA 45. Lovitură pe piața auto. 

La 100 de km, în 4,4, secunde. 421 de cai putere

Noul Mercedes-AMG GLA 45 este pus în mișcare de noul motor AMG de 2.0 litri, cel mai puternic motor cu patru cilindri dezvoltat pentru producția de serie, și este este echipată cu tracțiune integrală AMG Performance 4MATIC+, scrie promotor.ro. Propulsorul dezvoltă cu 40 de cai putere și cu 25 de Newton metri mai mult decât avea vechea generație, ajungând acum la 421 de cai putere și 500 de Newton metri. Sunt cifre care îi asigură un sprint de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde.

Versiunea de bază are 387 de cai putere. Viteza este limitată electronic la 250 km/h, dar versiunea S poate părăsi uzina cu o viteză maximă de 270 km/h, notează sursa citată. 

Sunt disponibile la bord și șase programe de rulare: Slippery, Comfort, Sport, Sport+, Individual și RACE (standard pentru versiunea S). Acestea pot fi selectate cu ajutorul sistemului AMG DYNAMIC SELECT.

Se regăsește la bord sistemul MBUX (Mercedes-Benz User Experience), bazat pe inteligență artificială. Șoferul și pasagerul din dreapta iau loc în scaune sport. Se pot comanda opțional și scaune AMG Performance.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel