Novak Djokovic, operat la genunchi la Paris. Tenismanul nu vrea să rateze Jocurile Olimpice, fiind determinat să ia singura distincție ce-i lipsește din carieră

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Novak Djokovic a luat hotărârea de a fi supus unei intervenții chirurgicale miercuri dimineață, în Paris, în urma accidentării la genunchi care l-a determinat să se retragă de la turneul de Mare Șlem de la Roland Garros, chiar dacă reușise să se califice în sferturile de finală.

Programul său pentru restul verii, în special participarea la Jocurile Olimpice din 2024, va fi condiționat de răspunsul său la această operație, afirmă  L'Equipe.

Djokovic a suferit o accidentare la meniscul medial al genunchiului drept în timpul partidei câștigate luni în cinci seturi împotriva argentinianului Francisco Cerunndolo.

Sârbul a manifestat anterior reticenţă  față de procedurile chirurgicale, așa cum s-a întâmplat în 2018, când a hotărât să aibă o intervenție la cot după doi ani de incertitudine, remarcă L'Equipe.

Va trebui să sară peste turneul de Mare Șlem de la Wimbledon (1-14 iulie)

Totuși, de data aceasta, el a luat hotărârea rapidă de a fi supus intervenției chirurgicale, la doar două zile de la accidentare, într-o clinică din Paris, având speranța că se va vindeca la timp pentru a lua parte la Jocurile Olimpice, unul dintre principalele sale scopuri în acest sezon.

"Nole" va necesita minimum trei săptămâni de recuperare, ceea ce înseamnă că va trebui să sară peste turneul de Mare Șlem de la Wimbledon (1-14 iulie), conform informațiilor furnizate de sursă.

În schimb, în baza modului în care va reacționa genunchiul său la această operație, prezumtiva sa participare la Jocurile Olimpice de la Paris (27 iulie - 4 august) nu ar fi pusă sub semnul întrebării. Acest lucru explică decizia sa rapidă de a fi supus intervenției chirurgicale, fiind motivată de dorința de a urmări aurul olimpic, singura distincție care lipsește în impresionanta sa carieră, conform Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel