Nu a fost luată în serios pentru că era frumoasă. O fată cu probleme mentale s-a sinucis

louise noon
louise noon

Mama unei tinere în vârstă de 24 de ani, care s-a sinucis în spitalul în care era internată, crede că tragedia a avut loc din cauza frumuseții fetei.

Deși în poză pare foarte fericită, Louise Noon, în vârstă de 24 de ani, a fost diagnosticată cu afecțiune maniaco-depresivă, anul trecut, după ce a încercat să se sinucidă, înghițind mai multe pastile. Tânăra a fost internată la spitalul Northgate din Great Yarmouth (Anglia). La trei săptămâni de la internare medicii au hotărât reducerea observațiilor asupra pacientei, pentru că aceasta părea bine. Astfel că fata era verificată de două ori pe oră. După trei zile, Louise a fost găsită spânzurată în camera ei, informează Daily Mail.

Acum, la aproape un an de la tragedie, mama fetei crede că medicii s-au lăsat înșelați de aparențe.

”Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. Singura explicație pe care o am este că fata mea arăta bine. Deși era bolnavă se îngrijea în fiecare zi: se dădea cu ruj, se farda, își aranja părul. Cred că boala ei nu a fost luată în serios, iar medici s-au gândit că este doar o fază prin care  trece și că exagerează.”, a spus Claire Noon.

”În acel spital erau internați oameni extremi de bolnavi. Într-o zi un pacient a atacat un altul cu o macetă. Louise a fost terifiată atunci.”, a mai zis femeia.

De asemnea, ea a declarat că exista o comunicare deficitară între angajații spitalului.

”Aveau probleme de comunicare. Probabil, angajații de pe o tură nu-i informau pe ceilalți, de pe alte ture, cu privire la starea ei. Așa că noua tură credea că Louise e mai bine”.

Medicul legist, William Armstrong îi dă dreptate mamei îndurerate.

”E clar că acolo a existat o problemă cu trasmiterea informațiilor între angajați, ceea ce a determinat lipsa tratamentului corespunzător”, a spus el

Reprezentanții spitalului și-au cerut scuze pentru întâmplarea nefericită.

”Nimeni din niciun institut de boli mintale nu poate garanta siguranța totală a pacientului. Mereu există sinucideri, pe care noi le considerăm eșecuri.”, a declarat Aidan Thomas, directorul spitalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel