Nu ai gătit niciodată sfecla așa: o rețetă neobișnuită care va fi pe placul familiei

Nu ai gătit niciodată sfecla așa, o rețetă neobișnuită care fi pe placul întregii familii. Sursa - pixabay.com
Nu ai gătit niciodată sfecla așa, o rețetă neobișnuită care fi pe placul întregii familii. Sursa - pixabay.com

Această rețetă este o idee grozavă pentru cei care caută de multă vreme un fel de mâncare neobișnuit din sfeclă roșie.

Rețeta pe care v-o propunem se face foarte simplu, iar rezultatul este foarte gustos și neobișnuit.

Budinca este pregătită din ingrediente simple și accesibile și va fi gata în 10 minute. Această budincă este o idee grozavă pentru cei care caută de multă vreme un preparat neobișnuit din sfeclă roșie.

Turtă dulce cu lapte. O rețetă de succes pe care toate gospodinele o pot face 

 

Pentru a pregăti o budincă din sfeclă veți avea nevoie de:

sfeclă fiartă - 600 grame;

brânză (cu orice conținut de grăsime) - 360-400 grame;

smântână (din orice grăsime) - 100 grame;

griș -  40 grame,

ouă - 2 bucăți;

sare - 0,5 linguriță.

 

Prepararea 

 

Într-un castron mare, combinați brânza, smântâna, grisul, ouăle și sarea și amestecați bine toate ingredientele până obțineți o compoziție de o consistență uniformă.

Sfecla fiartă se dă prin răzătoarea grosieră. Adăugați sfecla în bolul cu brânză și amestecați din nou bine.

Chiftele vegetale, fără făină, fără carne și fără ouă. Au doar 55 de calorii și sunt savuroase

 

Se pune compoziția preparată într-o tavă de copt, care se dă într-un cuptor preîncălzit. Budinca se coace la 200 de grade, timp de 25 de minute.

Budinca din sfeclă și brânză nu se lipește și își păstrează perfect forma. Poate fi consumată atât rece, cât și caldă.

Budinca este foarte ușoară, conține doar 98 calorii la 100 de grame și este ideală pentru cei care vor să slăbească. 

Vezi și:

 

Pulpe de pui, cu sos din brânză feta: un preparat fantastic care nu va lăsă pe nimeni indiferent

 

Pulpele de pui cu sos din brânză feta este o mâncare atât de bună încât vei vrea să o gătești mereu.  

Acest fel de mâncare se prepară foarte simplu și rapid și este incredibil de gustos și sățios. Necesită cele mai simple ingrediente, din care puteți face o cină pentru întreaga familie, în doar 20 de minute.

Pentru gătit veți avea nevoie de:

brânză feta,

roșii cherry,

ceapă,

pulpe de pui,

ulei de măsline,

condimente după gust.

Cantitatea de produse poate fi ajustată în funcție de preferințele de gust: cineva va dori să adauge mai multă carne, iar cuiva îi va plăcea brânza feta coptă cu multe roșii.

 

Prepararea

 

Se toarnă ulei de măsline pe fundul formei de copt. Puneți brânza feta în mijloc. Tăiați ceapa felii, iar pulpele de pui în bucăți mici.

Aranjați ceapa, puiul și roșiile în jurul brânzei. Dacă doriți, puteți adăuga puțin rozmarin și ardei iute.

Coaja de lămâie și ardeiul murat picant vor face mâncarea mai delicioasă și mai aromată. La final, adăugați puțin ienibahar și ulei de măsline și amestecați ingredientele.

Cu se poate fi înlocuită drojdia în aluat? Aceste produse sunt în bucătăria fiecărei gospodine


Dați vasul într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade. Mâncarea gata se servește cu pâine proaspătă, care este delicioasă, dacă este înmuiată în brânză feta coptă.

Sau mai există o variantă: folosiți ca brânză feta coptă cu legume pentru paste. Scoateți carnea și îndepărtați coaja de pe roșii, combinați produsele până la o consistență uniformă cu un blender și adăugați-le în pastele fierte. Poftă bună!

 

Vezi și:

 

Ardei umpluți în stil lasagna: fără carne și fără orez. Nu i-ați preparat niciodată așa

 

În bucătărie, puteți crea diferite bucate delicioase. Un fel de mâncare, pe care cu siguranță, nu l-ați preparat până acum sunt ardeii umpluți în stil lasagna

Ardei umpluți în stil lasagna. Ingrediente:

3 ardei roșii mari,

200 grame foi de lasagna,

450 grame spanac frunze congelate,

20 grame roșii uscate (tocate).



Ingrediente pentru sosul Bechamel:

300 grame nuci caju,

80 ml ulei vegetal,

4 linguri sare,

1 praf nucșoară rasă,

30 grame făină,

2 linguri de pastă miso.

 

Prepararea

 

Se spală ardeii și se scot cotoarele și semințele. Fierbeți foile de lasagna în apă cu sare până când sunt ușor moi și maleabile. Clătiți-le cu apă rece și tăiați-le bucăți pentru a intra perfect în interiorul ardeilor.

Mâncare rapidă din cartofi: avem nevoie de două ouă și puțin pesmet și cina este gata 

Pentru sosul bechamel vegan: fierbeți 350 ml apă și amestecați nucile caju, uleiul, nucșoara, făina și pasta miso. Se trece spanacul prin apă clocotită, se condimentează cu sare și piper. Umpleți ardeii, mai întâi, cu o bucată de lasagna, niște spanac, apoi roșii uscate, apoi un strat de bechamel, apoi iarăși o foaie de lasagna.

Tartă senzațional de bună: fără făină, fără unt și fără ulei

Continuați să stratificați până când ardeii sunt umpluți. Aceștia se coc într-un cuptor, într-un vas termorezistent, la 180 grade, circa 35-45 de minute. Se decorează cu nuci de pin, rucola și busuioc și se servesc pe masă. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel