Nu ai miel de Paști? Poți să pregătești cei mai buni mici de casă

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a prezentat o rețetă de mici diferită.

Mici de casă, rețetă ingrediente

2 kg carne: 70% carne de vită și 30% carne de porc 

aproximativ 500 ml supă de oase

1 căpățână mare de usturoi

sare

boabe de piper

boabe de coriandru

cimbru

semințe de chimen

boabe de ienibahar

boia de ardei

bicarbonat de sodiu

Mod de preparare

Cele două sortimente de carne se trec prin mașina de tocat de două ori pentru a deveni cât mai fină. Se amestecă bine carnea cu condimentele, sarea, usturoiul curățat și răzuit și aproximativ 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu. Se pune aproximativ o linguriță rasă de bicarbonat, la 1 kg de carne. Condimentele le pune fiecare după gust.

Se amestecă bine carnea cu condimentele și se toarnă, treptat, din supa de oase, bine strecurată, potrivit a1.ro. Apoi trebuie să rezulte o pastă de mici omogenă. Ulterior, se lasă la rece pentru câteva ore, înainte de a fi puși micii pe grătar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel