"Nu am vrut niciodată să divorțez". Daciana Sârbu, destăinuiri din căsnicia cu Victor Ponta: "Am avut sentimentul că trec prin iad!"

 Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Daciana Sârbu a vorbit despre căsnicia cu Victor Ponta și greutățile întâmpinate de-a lungul anilor.

"Cred în căsătoria parteneriat, în care nu te simţi abandonat niciodată. Nu ştiu dacă este pentru totdeauna căsătoria noastră, dar nu m-am simţit abandonată niciodată. Este un sentiment care te face să mergi mai departe, indiferent cât de greu este, că ai lângă tine un om care ştie cum te simți nu doar ce simţi legat de el, ştie ce să îţi spună atunci când vede că nu eşti bine şi lângă care am trăit momente şi bune şi rele foarte multe, cred că mai multe decât pentru totdeauna. Au fost perioade foarte intense, în cei 17 ani. Am trăit cât pentru mai multe vieţi", a spus Daciana Sârbu, în emisiunea "40 de întrebări" cu Denisei Rifai.

"Nu am vrut niciodată să divorțez de soțul meu"

"Nu am vrut niciodată să divorțez de soțul meu. Vorbeam acolo (într-un interviu – n.r.) de situații dificile. N-a fost doar una singură în campanie - au fost foarte multe, iar unele nu au avut legătură cu politica. Evident că, în 17 ani, au fost multe momente grele, momente în care am obosit - fie pe rând, fie în același timp - dar cum vă spuneam, la un moment dat, nu ne-am abandonat și cred că e suficient să spun asta. Este și despre momente dificile, dar este și despre momente frumoase care cumva le acoperă pe cele grele și îți dai seama că poate cele grele te ajută și să-l înțelegi pe celălalt”, a mai spus soția lui Victor Ponta.

"Am avut sentimentul că trec prin iad"

"Am avut sentimentul că trec prin iad, la un moment dat - momentul demisiei... Și, o spun foarte sincer, că a fost un moment în care l-am admirat și mai mult. Pe cât de dificil a fost, pe atât de plin de semnificație a fost. L-am admirat că și-a asumat și că a avut demnitatea și a curajul să facă acest gest”, a mărturisit Daciana Sârbu.

Daciana Sârbu și Victor Ponta sunt căsătoriți de 17 ani și au împreună două fete - Irina (14 ani) și Maria (9 ani). Politicianul mai are un băiat - pe Andrei (22) - din prima căsătorie.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel