Pastele sunt delicioase și nelipsite de pe mesele românilor. Se prepară rapid și ușor și sunt o alegere la îndemâna oricui.
Cel mai probabil, după ce le găteați, aruncați apa au fiert. De acum înainte, vă veți gândi de două ori înainte să o aruncați pentru că vă vom spune cât este de utilă.
Asociația Food Tank, prin președintele său, Danielle Nierenberg, a transmis: "data viitoare când faceți paste, nu aruncați apa după fierbere! Lăsați-o să se răcească și folosiți-o ca apă pentru plantele dumneavoastră", scrie Daily Mail.
Când pastele sunt fierte, amidonul prezent rămâne în apă, fiind excelent pentru plante. Conține substanțe nutritive excelente pentru creșterea plantelor și, de asemenea, acționează ca îngrășământ.
Atenție însă! Dacă pastele au fost gătite în apă în care ați pus sare, apa nu mai este utilă pentru plante, motiv pentru care o puteți arunca.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu