Puteţi face mai multe decât credeţi cu pâinea uscată din dulap. Vă prezentăm câteva trucuri pe care doar unele gospodine le cunosc.
Puteţi face pesmet
Veți avea nevoie doar de pâine uscată, o răzătoare bună, răbdare și un bol.
Faceți crutoane
Crutoanele sunt delicioase pentru multe feluri de mâncare, precum supe, creme, piureuri sau chiar salate, cărora le adaugă o notă crocantă. Le puteți prăji. Sunt delicioase.
Poţi îngroşa anumite sosuri
Dacă un sos a devenit prea lichid, o opțiune bună, și foarte ușoară, este să adăugați niște pesmet sau o bucată de pâine, deoarece absoarbe rapid excesul de lichid.
Este foarte bună pentru pregătirea anumitor reţete
Înainte de a arunca o pâine care este deja uscată, aruncați o privire pentru a vedea ce aveți în frigider sau în cămară. Puteți pregăti o mulţime de lucruri delicioase pentru o cină informală sau pentru o mică gustare.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu