Nu mai avem nicio șansă să circulăm decent cu trenul în România. Imaginile zilei cu directorul CFR Infrastructură / video

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Mai avem vreo șansă să circulăm decent cu trenul în România? Dacă ne uităm la directorul CFR Infrastructură pare că nu.

Faceți cunoștință cu directorul CFR Infrastructură - Ion Simu-Alexandru. Om mai plictisit de domeniul său de muncă nu pare că există. Și n-ar fi o problemă, dacă nu ne-ar afecta pe toți.

O să ajungem să avem o cale ferată... peste un anume timp”, a zis Ion Simu-Alexandru în cadrul audierilor din comisia de specialitate a Camerei Deputaţilor.

Întrebat dacă are vreun plan în derulare privind un proiect pentru modernizarea căii ferate Constanța - Tulcea, Ion Simu-Alexandru a răspuns la fel de nepăsător și scurt: „Nu”.

Probabil se grăbea să se culce din moment ce căsca în timpul audierii. 

Pe de altă parte, să nu fim atât de critici, nu? Omul măcar este sincer... doar că pe banii noștri. Toate acestea în timp ce noi, când mergem cu trenul, ne lovim de întârzieri de zeci de minute, uneori chiar ore, iar prețurile biletelor sunt foarte scumpe. Iar el ce face ca director? Cască și n-are nicio viziune.

În CV se laudă cu următoarele calități: „capacitate de organizare, îndrumare şi conducere, experianță managerială în organizarea, conducerea și dezvoltatarea sistemului feroviar de stat și privat, eficienţă şi rapiditate în analiza situaţiilor şi luarea deciziilor, preocupare pentru îmbunătăţirea proceselor şi implementarea celor mai bune practici, implementarea mediilor de lucru stimulative, bazate pe echitate şi excelenţă profesională;  atitudine pozitivă şi flexibilă, creativitate şi capacitate de adaptare la situaţii noi și managementul schimbării”.

Cât despre ce face ca director la CFR Infrastructură, conform CV-ului, aflăm că are în atribuții „conducerea și coordonarea activității de administrare a infrastructurii feroivare publice, aplicarea strategiei şi a politicilor de dezvoltare ale rețelei feroviare naționale și reprezentarea companiei pe plan intern și internațional”.

Dar imaginile de mai jos îi contrazic CV-ul plin de aptitudini:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel