Nu-ţi place să aştepţi cu orele lângă oala de ciorbă? Încearcă reţeta rapidă de supă cremă de zucchini!

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Iată cum poţi prepara uşor o supă cremă de zucchini de care te vei îndrăgosti pe loc!

Inițial, zucchini era o legumă cultivată pentru semințele sale comestibile, iar abia la începutul secolului al XVIII-lea a fost introdusă în Italia, unde a devenit foarte populară.

Iată de ce ai nevoie ca să prepari această supă absolut delicioasă!

4 zucchini tăiați cuburi

4 căței de usturoi zdrobiți

zeama de la 1 lămâie

750 ml supă de legume

250 ml apă

1 lingură sare

1 lingură piper

1 lingură ulei de măsline

2 linguri semințe de dovleac

Mod de preparare

Încălzești uleiul de măsline într-o oală mare, la foc mediu, sotezi ceapa și usturoiul până devin aurii, 2-3 minute. Pui cuburile de dovlecel, apa, supa de legume, sarea, piperul și acoperi oala. Fierbi până când dovlecelul s-a înmuiat, aproximativ 20 de minute. Iei de pe foc și dai deoparte.

Cu ajutorul unui blender, pasezi legumele până rezultă o cremă fină, torni zeama de lămâie și amesteci. Pui supa înapoi în oală și o încălzești la foc mic până la atingerea temperaturii dorite, apoi o servești presărând semințe de dovleac deasupra și piper proaspăt măcinat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel