"Nu toți bărbații sunt la fel". Nouria Nouri, după zece ani de la divorțul de Daniel Iordăchioaie: Oricâtă lume ți-ar spune că totul va trece, durerea te macină

Sursa foto: Facebook Nouria Nouri
Sursa foto: Facebook Nouria Nouri

Nouria Nouri a transmis un mesaj, la zece ani de la divorțul de artistul Daniel Iordăchioaie.

"Cum ai făcut față divorțului?". E o întrebare pe care o primesc adesea, în ultimii zece ani, de la doamne cunoscute ori necunoscute. Întrebarea nu ascunde vreo curiozitate legată de mine (poate doar în cazul ziariștilor), ci de ele. Se află în fața acestei traume (a doua după moarte) și vor să știe ce le așteaptă, cum se vor descurca și dacă o vor face.

După 10, 20, 30 de ani de căsnicie în care ai crezut că doar moartea vă va despărți, să te trezești în situația în care totul se dărâmă, nu poate fi decât dureros. E firesc să suferi, să plângi, să-ți pui zeci de întrebări, să te sperii și, în cazuri mai grave, să vrei să dispari de pe fața pământului, crezând că viața ți se termină odată cu divorțul. Oricâtă lume ți-ar spune că totul va trece, n-ai cum să crezi fiindcă durerea te macină atât de tare încât stai chircită în întuneric, muști din pernă și îți înfunzi urletul. Pare că nu poți face față.

Când faza asta de negare începe să se estompeze, depinde doar de tine să pornești spre lumină. Trebuie să tragi de tine și să nu-ți dai voie să te întorci în iad", a scris Nouria Nouri pe Facebook.

"Un act de căsătorie expirat nu e o condamnare la moarte"

"Fă tot ce ți-ai dorit să faci și n-ai făcut în anii ăia mulți de căsnicie! Sigur aveai visuri neîmplinite sau ascunse. Împlinește-le! Ia-ți o pauză de la alții și focusează-te doar pe tine, pe nevoile și dorințele tale! Creează-ți amintiri noi și nu le rula în minte pe cele vechi! Mergi la psiholog, dacă ai nevoie de ordine în gând și suflet! Fii bună cu tine! Nu te victimiza la nesfârșit! Un act de căsătorie expirat nu e o condamnare la moarte, ci la viață. Dă-ți voie să iubești din nou! Da, da, iubirea este cel mai bun remediu pentru suflet! Nu-ți fie teamă de eșec! E firesc să nu mai ai încredere în oameni, dar nu toți bărbații sunt la fel (ar fi dezastru).

"Ți se va deschide o lume despre care nici nu știai că există"

Și nu-l căuta pe fostul în următorul. Ba chiar ar fi indicat să cauți pe cineva total diferit de ce-ai avut. Ți se va deschide o lume despre care nici nu știai că există. Schimbă-ți obiceiurile, traseele, renunță la prejudecăți și la tot ce te ține pe loc în suferință! Dă-ți voie să visezi din nou și nu-ți mai face planuri pe termen lung! Trăiește fiecare clipă pas cu pas!

Anxietatea în ceea ce privește viitorul este, practic, inutilă. Ai văzut deja. Cât te-ai zbătut în căsnicie pentru a asigura un viitor familiei? Câte planuri ai făcut? Câte strategii ai folosit pentru a-ți menține familia unită? Câte frământări, nopți nedormite, calcule, muncă? Câte în 10, 20, 30 de ani de căsătorie? Și la ce ți-au folosit?

De-aia zic: trăiește clipa! Și-ți mai zic ceva ce am învățat în urma experienței mele de viață: TU ești cel mai important om din viața ta! Libertate fericită!", a mai scris Nouria Nouri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel