Dacă va place carnea de pui crocantă, faceți nuggets-uri de casă, care sunt iubiți nu doar de copii, ci și de adulți. Carnea crocantă și suculentă va fi gata în doar 15 minute.
Puteți servi nuggets-ul de casă la cină, dar îi puteți lua la serviciu pentru o gustare rapidă. Nuggets de pui este o mâncare, care a apărut în Statele Unite în anii 1950. Sunt fâșii de piept de piept, date printr-un amestec pane și prăjite în ulei. O astfel de carne este considerată pe bună dreptate una dintre cele mai populare în restaurantele fast-food.
Nuggets-ul poate fi preparat și acasă. Pentru cinci porții veți avea nevoie de:
Un piept de pui;
un cățel de usturoi;
făină de grâu;
sare, piper măcinat, boia, curry - după gust;
4 ouă;
2 linguri de lapte;
2 linguri de smântână.
Clătiți fileul de pui în apă curată, uscați-l și tăiați-l în fâșii. Acestea nu trebuie să fie prea mari pentru a se prăji rapid.
Într-un bol se amestecă sarea, piperul, curry, boiaua de ardei și usturoiul pisat. Treceți fâșiile de carne prin acest amestec de condimente.
Spaghete de dovlecei în sos de cașcaval. Nu ați mai gătit niciodată așa aceste legume
Acum trebuie să faceți un aluat. Bateți ouăle cu laptele și smântâna până se omogenizează.Treceți bucățile de carne prin acest aluat și prăjiți-le în ulei încins, într-o tigaie adâncă.
Carnea nu trebuie să ardă, ci să se gătească în ulei, la fel ca și cartofii prăjiți. Sosurile delicate sunt ideale pentru nuggets de pui: din iaurt grecesc, amestecat cu smântână și ierburi sau chili. Poftă bună!
Se pare că nimic nu vă mai poate surprinde în rețeta de omletă, care se prepară aproape în fiecare zi, la micul dejun.
Cu toate acestea, puteți schimba ingredientele obișnuite pentru a obține un gust complet nou. Faceți o omletă cu bere, ridichi și roșii.
Ingredientele de care aveți nevoie:
ouă - 2 bucăți,
lapte - 1/2 linguriță;
bere - 1/2 linguriță;
ardei dulce - 1 bucată,
ridiche - 30 grame;
roșii - 1 bucată;
ceapă - 1 bucată;
ulei vegetal;
sare și piper după gust,
verdeață după gust.
Mai întâi pregătiți legumele pentru omletă. Ridichile și ardeii se taie fâșii, roșiile - felii, iar ceapa și verdeața trebuie tocate.
Turnați ulei într-o tigaie încălzită și întindeți ridichile. Durează doar câteva secunde pentru a le prăji. Vor urma ardeii grași și roșiile. Legumele trebuie înăbuşite sub capac.
După 1 minut, se adaugă ceapa și se reduce focul la minim. Continuați să gătiți încă trei minute. Spargeți ouăle într-un bol, adăugați laptele, berea, piperul și sarea. Adăugați compoziția din ouă peste legume și distribuiți-o uniform. Omleta se acoperă cu un capac și se gătește la foc mic. Poftă bună!
Încercați această rețetă pentru un preparat savuros din dovlecei.
Dovleceii preparați după această rețetă sunt foarte fragezi, suculenți, aromați și delicioși.
Veți avea nevoie de:
dovlecii - 0,5 kg,
smântână 20% - 300 grame,
2 ouă,
făină - 60 grame,
usturoi - 10 grame,
pătrunjel - 10 grame,
ulei de floarea soarelui - 5 ml,
sare după gust.
Se spală dovlecelul și se taie rondele de 3-4 mm grosime. Pentru pane, combinați 100 grame de smântână cu două două ouă, 60 grame de făină și sare. Amestecați bine. Înmuiați feliile de dovlecei în aluat și prăjiți-le la foc mediu, sub capac, într-o tigaie cu ulei de floarea soarelui.
Feliile de dovlecel se prăjesc pe ambele părți. Scoateți feliile prăjite pe un prosop de bucătărie, ca să se elimine uleiul în exces.
Cheesecake fără coacere cu cremă de brânză. Un desert cremos, perfect pentru o cină în familie
Pentru sos, combinați 200 grame de smântână, cu usturoiul pisat și pătrunjelul tocat. Amestecați. Poftă bună!!!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News