Numele și CNP-urile tuturor civililor uciși în Gaza, publicate de autoritățile palestiniene. Numărul real al victimelor se confirmă - 7.000 de morți

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ministerul Sănătății din Gaza a publicat, joi, un document de 212 de pagini care conține numele și numerele de identificare (CNP-urile) tuturor civililor uciși de bombardamentele Israelului, care au reușit să fie identificați, transmite Reuters. 

Se confirmă astfel, oficial, că peste 7.000 de palestinieni au fost uciși în timpul bombardamentelor israeliene din Fâșia Gaza.

Ministerul a luat această măsură în urma unor îndoieli exprimate de președintele american Joe Biden și de către armata israeliană, cu privire la cifrele reale ale victimelor.

Președintele SUA, Joe Biden, a declarat miercuri că nu are încredere în numărul de victime citat de Hamas în explozia din 17 octombrie la un spital din Gaza, transmite Reuters.

Oficialii palestinieni au afirmat că 471 de persoane au murit în explozia de la Spitalul Al-Ahli al-Arabi, în noaptea de marți, dar serviciile de informații ale SUA estimează numărul între 100 și 300.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel