Numerologul Romeo Popescu, previziunile pentru luna mai, în funcție de cifra destinului: Cine are idei geniale și face rost de bani

foto pexels
foto pexels

Numerologul Romeo Popescu vine cu previziunile lunii mai, în funcție de cifra destinului. 

Cum se calculează cifra destinului: se face suma cifrelor datei de naștere (ziua, luna și anul) redusă la o singură cifră de la 1 la 9. 

Romeo Popescu a făcut previziunile pentru fiecare cifră a destinului, pentru luna mai. 

Cifra de destin 1

Pe zona de muncă o să aibă niște idei interesante, poate chiar neînțelese de partenerii, de colaboratorii săi. Asta nu înseamnă că trebuie să renunțe, ci trebuie să păstreze undeva acele idei, le poate aduce în prim-plan lunile viitoare. În zona personală, este mai puțin bine, pentru că nu va ști cum să gestioneze lucrurile și trăirile pe care le are, iar din cauza asta se va simți debusolat, stânjenit.


Cifra de destin 2

Luna mai este îndreptat către niște alegeri importante pe care trebuie să le facă, îi va fi foarte dificil. Aceste decizii fac referire la locul lui în relație cu societatea, la relația sa emoțională, la locul lui în relație cu vocația. Va vrea să se vadă mai bine, să iasă mai mult în evidență, vor fi decizii care țin de starea lui de spirit, care poate fi destul de oscilantă. Zona profesională e puțin umbrită de zona lui de relație cu sine însuși.


Cifra de destin 3

Are o lună foarte interesantă, pentru că va simți nevoia să mai facă ceva, să rezolve niște lucruri din trecutul lui, care țin de viața lui afectiv-emoțională, adică de anumite relații, să vadă cine e bine sau nu să fie alături de el. În plan profesional, are niște idei geniale, reușește să facă rost de bani. E bine să îndrăznească, pentru că șansa poate fi alături de el. Are șanse financiare în luna mai.


Vezi continuarea pe spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel