Nuntă de coșmar: Mirele află că soția sa este bărbat după 12 zile de căsătorie

Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Un cuplu indonezian a devenit celebru în ultimele zile, după ce mirele a aflat la 12 zile de la nuntă că soția sa este, de fapt, bărbat.

Bărbatul, identificat doar cu inițialele AK, în vârstă de 26 de ani, și-a cunoscut partenera, pe Adinda Kanza (presupusă a fi tot de 26 de ani), pe Instagram în 2023. După o perioadă de curtare online, cei doi s-au întâlnit și în persoană, Adinda purtând mereu un niqab tradițional musulman, care îi acoperea toată fața. AK a interpretat acest obicei ca pe un semn al devotamentului religios al partenerei sale, potrivit Daily Express.

După o relație de peste un an, cuplul a decis să se căsătorească într-o ceremonie intimă la domiciliul lui AK. Adinda i-a spus lui AK că nu are familie, justificând astfel o nuntă restrânsă. Ceremonia a avut loc pe 12 aprilie, iar AK era complet neștiutor în privința secretelor care urmau să iasă la iveală.

La scurt timp după nuntă, AK a început să își suspecteze soția. Adinda evita orice intimitate, invocând motive precum menstruația sau starea de sănătate precară. Aceste refuzuri repetate au ridicat semne de întrebare pentru AK. Mai mult, Adinda refuza să interacționeze cu familia lui AK și continua să poarte niqabul chiar și în casă.

Hotărât să afle adevărul, AK a decis să investigheze trecutul Adindei la 12 zile de la nuntă. Spre stupefacția sa, a descoperit că părinții Adindei erau în viață și sănătoși. Aceștia i-au dezvăluit că soția sa era, de fapt, un bărbat pe nume ESH, care începuse să se îmbrace în haine femeiești încă din 2020. Părinții nu aveau nicio cunoștință despre căsătoria sau relația lui ESH cu AK.

Poliția s-a implicat în caz, confirmând că ESH a reușit să se comporte convingător ca o femeie, având chiar și o voce feminină. Potrivit autorităților, fotografiile de la nuntă și comportamentul blând al lui ESH i-au făcut pe toți să creadă că este o femeie autentică.

ESH a fost arestat și acum se confruntă cu acuzații de fraudă, riscând o condamnare cu închisoarea de până la patru ani. Potrivit presei locale, ESH intenționa să se căsătorească cu AK pentru a fura bunuri din familia acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel