Nuntă în Familia Regală: Cel mai râvnit burlac din Regatul Unit se căsătorește

Fotografie de la Carsten Vollrath/ Pexels
Fotografie de la Carsten Vollrath/ Pexels

A devenit cel mai râvnit burlac din Regatul Unit după William și Harry: Ducele de Westminster.

Anunțul căsătoriei a zdrobit cu siguranță multe inimi pline de speranță: Ducele de Westminster, finul Regelui Charles al III-lea se căsătorește. Marea lui iubire este Olivia Henson.

Cine este viitoarea lui soție

Cuplul este împreună de aproximativ doi ani și, fără prea multă întârziere, a decis să se căsătorească. DA-ul ei are o oarecare valoare în lumea tabloidelor britanice, având în vedere modul în care viitorul ei soț a fost considerat, până la propunere, cel mai râvnit burlac din Marea Britanie.

Dacă ar fi să existe o listă bizară de pretendenți la tron, a fost o vreme când în ”clasamentul” acelei liste era precedat de prinții William și Harry.

Potrivit Di Lei, știrea nunții a fost făcută de biroul de presă al cuplului, conform protocolului: ”Ducele de Westminster și domnișoara Olivia Henson își anunță logodna. Cuplul s-a logodit la Eaton Hall din Cheshire și membrii ambelor familii sunt încântați deaceastă veste”.

Referitor la viitoarea mireasă, Olivia Henson, aproape că s-ar putea spune că Colegiul Marlborough pregătește tinere mirese pentru Familia Regală britanică, dacă este să ținem cont că și Kate Middleton a studiat acolo, la fel ca și prințesa Eugenie.

Olivia are 30 de ani și vorbește fluent italiană și spaniolă. Femeie independentă și de carieră este angajată la firma Belazu, o firmă specializată în produse alimentare.

Cine este mirele, finul Regelui Charles

Numele său este Hugh Grosvenor și a obținut titlul de prestigiu în 2016, moștenindu-l de la tatăl său, care a murit la vârsta de 65 de ani din cauza unui infarct.  Nu a moștenit doar titlul, desigur, ci și o sumă considerabilă de active în valoare de peste 10 miliarde de euro.

Acest lucru l-a făcut unul dintre cei mai bogați bărbați din Anglia, dovadă fiind faptul că, singur, se poate descrie drept proprietarul întregilor cartiere londoneze.

La acestea se adaugă câteva proprietăți din California, în Silicon Valley. A găsit în sfârșit dragostea în urmă cu doi ani, la vârsta de 30 de ani, când s-a trezit cot la cot cu Olivia Henson la o cină cu prietenii. De atunci, cuplul nu s-a mai despărțit niciodată.

Hugh Grosvenor are o relație foarte strânsă cu Familia Regală, dovadă fiind faptul că Regele Charles al III-lea îl consideră membru al propriei sale familii.

Mai mult, Hugh Grosvenor este nașul întâiului născut al prințului William, micuțul George. O uriașă demonstrație de afecțiune, care evidențiază și relația strânsă cu Kate Middleton. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel