Nuntașul agresat de MM Stoica la Mediaș ar fi primit 300 de euro ca să tacă

Mihai Stoica
Mihai Stoica

După meciul de la Mediaș, Mihai Stoica a făcut scandal la o nuntă, lovindu-l pe fratele mirelui, iar ca să evite venirea poliției și a presei, “Mache” i-a dat nuntașului 300 de euro în schimbul tăcerii.

Partida pierdută de Steaua cu Gaz Metan a avut și “prelungiri”. În momentul în care s-au întors la hotelul din Mediaș unde erau cazați, steliștii au constat că nu pot intra în clădire pe ușa principală, deoarece acolo se desfășură o nuntă. Managerul “Meme” nici nu a vrut să audă de acest lucru și a început să tragă cu putere de ușa și să bată cu pumnii și palmele în ea, scrie Mediaș Info.

La un moment dat, fratele mirelui de la nunta respectivă și-a făcut apariția și a început să-l ironizeze pe oficialul Stelei. “Pe aici intră doar câștigatorii, voi pentru că ați pierdut cu 3-0 o să intrați prin spatele clădirii”, a spus amuzat nuntașul. În acel moment, “Meme” și-a pierdut cumpatul și i-a tras un dos de palmă peste fața petrecărețului. În urma loviturii, nuntașului i-a sărit și floarea din piept, moment în care a început să țipe din toți rarunchii: “Polițiaaa! Să vină Polițiaaa! M-a bătut Stoica”.

Urletele nuntasului l-au enervat si mai tare pe Mihai Stoica: “Bate-te cu mine parte in parte! Hai, ma, parte in parte! Nu mai tipa ca o femeie”, au fost cuvintele lui “Meme”, care din cauza chipului transfigurat si al mersului de “smardoi” pe care il avea a fost poreclit “Cichician” de cei care au asistat la scena.

Cum situația scăpase de sub control, iar victima se pregătea să sune la poliție, a venit salvatorul “Manache”, om priceput în rezolvarea situațiilor de urgența, care a intervenit să aplaneze conflictul: “Hai, frate, să vorbești cu mine. “Meme” e nervos pentru că am pierdut, vorbim între patru ochi și o rezolvăm”, a spus Ianuli, care l-a convins pe fratele ginerelui să se mai linișteacă.

După lungi negocieri, “Manache” a dat palma în palma cu nuntașul și i-a băgat acestuia, discret, în buzunar în jur de 300 de euro, pentru că totul să fie dat uitării. “Uite un mic cadou pentru tinerii căsătoriți din partea Stelei”, a spus “Mache”, mândru că mâinile sale pricepute au rezolvat încă un caz delicat din viața Stelei.

Citește și: MM Stoica a bătut un nuntaş, la Mediaş, şi a încercat să convingă un şofer să treacă ilegal peste calea ferată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel