Ce ziceți de o salată-aperitiv pe bază de conopidă?
„Acest preparat neobișnuit și foarte gustos e cât se poate de simplu: conopidă fiartă cu maioneză și usturoi din belșug. Se servește rece, ca aperitiv, precum o salată de boeuf.
Și pentru a-i da un aer sofisticat, am să folosesc sosul Aioli, care e varianta spaniolă a maionezei cu usturoi...dar sună exotic, nu-i așa?! Indiferent ce nume poartă, ingredientele sunt aceleași: ulei (de rapiță în acest caz), gălbenuș de ou și usturoi. Iar caloriile sunt și ele din belșug, aproape 100cal/lingură, deci fiți zgârciți", a precizat nutriționistul Mihaela Bilic pe contul de Instagram.
„E mai bună a doua zi, după o noapte de stat la frigider. Și merge perfect ca și garnitură la pește”, a adăugat Mihaela Bilic.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu