Nutriționist CELEBRU, ce trebuie știut atunci când prăjim carne

Nutriționistul Mihaela Bilic a oferit câteva trucuri legate de carne pentru gospodine.

„Ce trebuie știut atunci când prăjim carne? Că nu e nevoie să mai adăugăm ulei în cratiță - cât ar fi de slabă, orice bucată de carne are un strop de grăsime, iar prin căldură acesta se va topi.

Deci nu încărcați inutil preparatul cu calorii, o lingură de ulei aduce 100cal.

Iar dacă vreți să nu fie greu de digerat, evitați prăjirea excesivă, folosiți o prăjire tip înnăbușire, cu cratița acoperită cu capac”, a scris Mihaela Bilic pe Instagram.

VEZI ȘI: O ZODIE poate face cea mai mare descoperire din viața sa. După se schimbă tot


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel