Nutriționistul Mihaela Bilic a prezentat o rețetă perfectă pentru o zi relaxantă de weekend.
„Ce faci în weekend când ai musafiri dar n-ai timp si chef de gătit? Și nici de strâns masa, spălat vase și deranjat toată casa? Francezii si elvetienii ne învață în cor: fondue! Toate tipurile de brânză pe care le aveti prin frigider se pun la topit cu un pic de vin alb si se așează apoi cratița în mijlocul mesei - de preferat cu o lumânare mică sub ea, să o țină caldă. Bineînteles că exista vase speciale de fondue in magazinele de electrocasnice, asa cum exista amestecuri de brânza pentru fondue in toate supermarketurile.
Dar mai important decât aparatul este conceptul, ideea în sine: faptul ca stai in jurul mesei cu prietenii si fiecare își "gătește" ce și cât mănâncă, este amuzant și relaxant. În plus, cui nu-i place să înmoaie în brânză crutoane din tot felul de sortimente de pâine, dar si bucățele de legume proaspete sau cartofi fierți?
Apoi merită spus că fondue nu se face doar cu brânză, ci și cu ciocolată", a transmis nutriționistul Mihaela Bilic pe contul de Facebook.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News