O ambulanţă a ajuns în... cimitir, direct peste morminte. "Echipajul a intervenit la o solicitare venită din partea unei femei"

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

O ambulanță a ajuns într-un cimitir din Deva.

O ambulanţă a Serviciului Judeţean Hunedoara, care nu fusese asigurată cu frâna de mână în timpul unei intervenţii la un caz din Deva, a plecat la vale de pe un deal şi s-a oprit într-un cimitir din apropiere, unde a distrus gardul şi câteva monumente funerare.

Incidentul a avut loc din cauză că şoferul autovehiculului nu a luat toate măsurile pentru asigurarea maşinii, iar la un moment dat aceasta a plecat singură de pe coama dealului unde fusese parcată de ambulanţier.

Au fost distruse mai multe morminte

"Echipajul a intervenit la o solicitare venită din partea unei femei, care locuieşte în apropierea cimitirului. A fost o greşeală din partea ambulanţierului, care nu a asigurat ambulanţa. Aceasta a plecat singură şi s-a oprit în gardul cimitirului din apropiere. Din păcate, au fost distruse mai multe morminte, gardul cimitirului şi ambulanţa", a declarat, vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

El a arătat că şoferul ambulanţei a fost audiat şi că o comisie de anchetă internă va analiza cazul, după care va dispune măsurile administrative care se impun în acest caz.

Maşina, care suferit mai multe avarii, a fost trimisă la un service autorizat pentru evaluare şi reparaţiile necesare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel