O angajată a unei firme de curierat, reținută pentru furt și înșelăciune. Cum acționa femeia

FOTO: Freepik @joloei
FOTO: Freepik @joloei

În urma cercetărilor, femeia ar fi produs un prejudiciu de aproape 57.000 de lei.

Citește și:  Scandal ca la ușa cortului într-un oficiu al Poștei Române din Iași. "Nu am, nu auzi? Ia uite cu cine trebuie să mă enervez eu”/ ”Vă bateți joc de mine și mă puneți pe drumuri”

O femeie în vârstă de 21 de ani, angajată la o firmă de curierat care are punct de lucru în Târgoviște, a fost reținută, fiind cercetată pentru furt, înșelăciune și fals informatic, potrivit IPJ Dâmbovița, citat de Agerpres. Potrivit sursei menționate, tânăra ar fi comandat pe nume fals mai multe colete de pe diferite site-uri și apoi le-ar fi sustras din depozitul firmei.

”La data de 3 octombrie a.c., pentru administrarea probatoriului într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt, înșelăciune și fals informatic, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște - Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la o tânără, de 21 de ani, din comuna Ocnița.

În urma percheziției, polițiștii au descoperit mai multe bunuri necesare pentru întărirea probatoriului administrat”, precizează IPJ Dâmbovița.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 57.000 de lei

Astfel, din investigațiile efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada 29 iunie - 3 iulie, bănuita, în timp ce ar fi fost angajată a unei societăți comerciale de curierat, cu punct de lucru în municipiul Târgoviște, ar fi comandat de pe diferite site-uri mai multe colete, folosind nume fictive, pe care, ulterior, le-ar fi sustras din depozitul societății.

Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 57.000 de lei.

Față de tânără a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca vineri să fie prezentată magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel