O bonă i-a pierdut pe cei trei copii de care trebuia să aibă grijă. Poliția cere ajutorul populației: "I-ați văzut"? - Foto în articol

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

IPJ Hunedoara cere ajutorul populației pentru a găsi trei copii care au dispărut de acasă.

IPJ Hunedoara lansează un apel și cere ajutorul populației pentru a găsi trei copii din satul Sântandrei care au dispărut de acasă. Potrivit oamenilor legii, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că bona celor trei copii ai săi, în vârstă de 11 ani, 9 ani și 7 ani, l-a anunțat că aceștia nu se mai află la domiciliu. Polițiștii au transmis acum semnalementele copiilor și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

"I-ați văzut? La data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată telefonic de un bărbat din satul Sântandrei, cu privire la faptul că astăzi, în jurul orei 16:00, bona celor trei copii ai săi, MARȚIAN RANIA ADRIANA, în vârstă de 11 ani, MARȚIAN ANTONIO ADRIAN, în vârstă de 9 ani și MARȚIAN RAISA ANTONIA, în vârstă de 7 ani, l-a anunțat că aceștia nu se mai află la domiciliu.      

Semnalmentele copiilor

   

Minorii au următoarele semnalmente:  

Marțian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m înălțime, aproximativ 50 de kg., ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.

Marțian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m. înălțime, aproximativ 60 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă (foto central).

Marțian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m. înălțime, aproximativ 40 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă, poartă ochelari de vedere.           

Nu se cunosc obiectele vestimentare cu care erau îmbrăcați minorii în momentul plecării.           

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării minorilor, care au fost dați în urmărire națională.  Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic  de urgență 112", transmite IPJ Hunedoara într-un comunicat de presă.

Foto: IPJ Hunedoara

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel