O butelie a explodat într-un bloc din Giarmata, Timiș. Zeci de persoane evacuate

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

O explozie s-a produs, sâmbătă, într-un bloc din localitatea timișeană Giarmata.

Patru persoane au fost rănite şi alte 45 s-au autoevacuat, sâmbătă, după ce o butelie a explodat la etajul 1 al unui imobil situat pe strada Industriilor, în localitatea Giarmata, pompierii de la Detaşamentul 1 Timişoara fiind chemaţi să intervină la locul accidentului, scrie Agerpres.

Potrivit unei informări de presă a ISU, sâmbătă în jurul orei 11,56 a fost alertat de urgenţă Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara şi la faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, trei echipaje SMURD, dintre care, unul cu medic, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, două ambulanţe SAJ, dintre care, una cu medic şi un microbuz de transport persoane din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara.

În sprijin au intervenit şi pompierii voluntari ai comunei Giarmata.

Conform informării, explozia nu a fost urmată de incendiu.

Sursa citată precizează că în urma evenimentului, 45 persoane s-au autoevacuat, rezultând patru victime (doi adulţi şi doi minori, din apartamentul în cauză).

"Au fost afectate două apartamente, pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp fiecare. A fost anunţat distribuitorul reţelei de gaze naturale şi Inspectoratul de Stat în Construcţii Timiş", se precizează în informare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel