O familie de cinci persoane, printre care trei copii, masacrată în Rusia

o familie de 5 persoane masacrata in Rusia
o familie de 5 persoane masacrata in Rusia

Cinci membri ai aceleiaşi familii, printre care şi trei copii, au fost găsiţi morţi în apartamentul lor din Toula, la 185 de kilometri sud de Moscova, din primele informaţii rezultând că au fost victimele unor criminali.

"A fost deschisă o anchetă", a adăugat comitetul de anchetă, într-un comunicat, subliniind că trupurile victimelor aveau "urme de moarte violentă", informează Mediafax.

Trei băieţi în vârstă de 4, 5 şi respectiv 9 ani se numără printre victime, celelalte două persoane ucise fiind mama şi bunica lor, a precizat o sursă din cadrul forţelor de ordine locale, citată de agenţiile ruseşti.

Potrivit informaţiilor preliminare ale anchetei, toţi au fost bătuţi până când au murit, în urmă cu cel puţin o săptămână, a arătat aceeaşi sursă. Vecinii au alertat poliţia luni, după ce au simţit un miros urât.

"Cele cinci trupuri neînsufleţite au fost descoperite îngrămădite în baie. Toate aveau răni la cap", a povestit un martor, citat de agenţia RIA Novosti.

Poliţia nu a găsit niciun semn de forţare la uşa apartamentului, a spus sursa citată.

Ministrul de Interne, Rashid Nurgaliev, a fost informat despre aceste crime şi a trimis la faţa locului o echipă de anchetatori de la Moscova, a precizat purtătorul de cuvânt al ministrului, citat de agenţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel