O familie întreagă s-a sinucis în Elveția, sărind de la balcon. Din ANCHETĂ: Erau interesați de teoriile conspirației și își transformaseră casa în depozit de alimente

Foto Ilustrativ/Pexels Guilman
Foto Ilustrativ/Pexels Guilman

Poliția elvețiană crede că cei patru membri ai familiei franceze s-au sinucis sărind de pe balconul apartamentului lor.

”Familia a fost foarte interesată de teoriile conspirației și de supraviețuire”

Trei adulți și o fetiță de opt ani au murit săptămâna trecută după ce au căzut la mai bine de 20 de metri de apartamentul lor din orașul Montreux de pe malul lacului. Un băiat de 15 ani a rămas și el rănit grav și rămâne în comă în stare stabilă la spital.

Poliția din Vaud a declarat într-o declarație marți că a exclus orice implicare a unei terțe părți în decesele lor.

”Ancheta tragediei care a avut loc la Montreux sugerează că toate victimele au sărit de la balcon una după alta”, a spus Poliția. ”Poliția a descoperit o scară pe balcon și nicio dovadă a unei lupte” arată sursa citată. 

”După cinci zile de anchetă... procurorul și anchetatorii poliției cantonale sunt în favoarea posibilității de sinucidere colectivă”, a transmis Poliția.

Autoritățile mai spun că familia a încercat să se izoleze de autoritățile din Montreux

”De la începutul pandemiei, familia a fost foarte interesată de teoriile conspirației și de supraviețuire”, se arată în declarație.

”Aceștia au constituit un depozit impresionant de tot felul de produse alimentare, foarte bine organizate, ocupând majoritatea camerelor din apartament, pentru a le permite să facă față unei crize majore. Familia trăia într-o autarhie virtuală, retrasă din societate. Doar sora geamănă a mamei lucra în afara casei" arată datele anchetei. ”Familia trăia în izolare și trebuie să se teamă că autoritățile vor interveni în modul lor de viață”, a adăugat poliția.

Toate victimele au fost identificate oficial ca membri ai aceleiași familii de cetățeni francezi: tatăl în vârstă de 40 de ani, soția lui în vârstă de 41 de ani, sora ei geamănă și fiica cuplului în vârstă de 8 ani, potrivit unui articol publicat de Euronews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel