O fată, bătută într-un parc din Ploieşti de către tatăl unui copil cu care avusese un conflict

Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ

O adolescentă a fost bătută într-un parc din Ploieşti de către tatăl unui copil cu care avusese un conflict

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost bătută într-un parc din municipiul Ploieşti de către tatăl unui copil cu care ea avusese un conflict, transmite Agerpres. În urma incidentului, agresorul a fost reţinut.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla în parcul Cora din municipiu, a observat două persoane care aveau un conflict.

Adolescenta a ajuns la spital



"În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din verificări stabilindu-se faptul că o minoră de 16 ani ar fi fost lovită în zona feţei şi în zona abdomenului de tatăl unui alt minor, de 8 ani, cu care anterior tânăra ar fi avut un conflict spontan. Tânără a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", transmite Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Bărbatul care ar fi bătut-o pe adolescentă are 42 de ani, și este din municipiul Ploieşti. El a fost identificat şi dus la audieri, fiind apoi reţinut pentru 24 de ore. Agresorul va fi ulterior prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. Oamenii legii au deschis un dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel