O femeie a devenit virală după ce a călătorit aproape 5.000 de kilometri pentru a ajunge la nunta prietenei ei, dar a ajuns la altă petrecere / video

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

O femeie a devenit virală după ce a călătorit aproape 5.000 de kilometri pentru a ajunge la nunta prietenei ei, dar a ajuns la altă petrecere. Iată ce a povestit după această întâmplare memorabilă.

Arti Mala a petrecut opt ore în avion pentru a ajunge la nunta prietenei ei. Ea zburase din Washington DC, până la Glasgow, Scoția, pentru a asista la ziua cea mare, însă a ajuns la altă petrecere.

Femeia s-a prezentat la ceremonie, doar că a realiza că a mers la nunta greșită. Nu a ajuns la prietena ei, ci la nunta unor persoane pe care nici măcar nu le cunoștea, Caitlin și Stephen.

Când a ajuns la ceremonie, pe afișul de la intrare scria: „Caitlin și Stephen. 12.08.2023. Vă mulțumim că ați împărtășit ziua noastră specială cu noi”, moment în care femeia și-a dat seama că a greșit nunta.

„Ai venit în Scoția din America și ai ajuns la nunta greșită”, a spus fratele miresei.

Arti a răspuns râzând: „Este adevărat, Doamne, am greșit nunta”.

Arti a vorbit într-un videoclip pe TikTok despre momentul în care și-a dat seama. Ea a spus: „Odată ajunsă acolo, am alergat spre sală pentru că știam că eram în întârziere. Nimeni de acolo nu mi s-a părut cunoscut, dar asta nu era o problemă, pentru că oricum nu cunoșteam mulți invitați la nuntă.

Abia când a văzut un afiș pe care scria „Felicitări Caitlyn și Stephen” și-a dat seama că ceva nu era în regulă. Ea a crezut inițial că era la intrarea greșită, dar după și-a dat seama că se afla în cu totul alt loc decât cel în care avea loc nunta prietenei ei.

În timp ce încerca să găsească un taxi, doi bărbați au ieșit pe hol. După ce ea le-a povestit ce a pățit, Mala a descoperit că erau mirele, Stephen, și fratele miresei. Și ei greșiseră adresa inițial, din cauză că cele două săli de evenimente aveau nume foarte asemănătoare.

Într-un final, Arti a ajuns la nunta prietenei ei. „Toate discursurile de nuntă se terminaseră, aperitivele erau în curs de desfășurare și ratasem totul. Mirii au fost pur și simplu fericiți că am reușit să ajung și a fost una dintre cele mai distractive nunți la care am fost vreodată. A fost un început nebun de zi, dar o seară magică și memorabilă”, a spus femeia.

 

@firstseedfoods Replying to @Kate the story gets crazier! #storytime #glasgow #scotland #punjabiwedding ♬ original sound - Arti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel