O femeie care a provocat un accident în care au murit și copiii ei, este de negăsit

Pexels
Pexels

Mama a doi copiii din Marea Britanie este dispărută. Aceasta a fost implicată într-un accident în care au murit ambii săi copii. 

O femeie care conducea pe autostrada M1 din Marea Britanie, întorcându-se de la o petrecere, a fost implicată într-un accident în care au murit ambii săi copii, un băiat de 10 ani și o fetiță de 4 ani, scrie The Sun

Mary McCann este de negăsit chiar înaintea audierii pe care ar fi trebuit să o aibă la tribunalul Aylesbury Crown. Aceasta este acuzată de conducere imprudentă cauzatoare de moarte, ambii săi copii murind în accident. Judecătoarea Francis Sheridan a emis un mandat de aducere pe numele lui McCann, fără să îi ofere și posibilitatea de a avea cauțiune. 

Fugara se va îndrepta, cel mai probabil, spre Irlanda

„Cel mai probabil va pleca spre Irlanda. Este un caz trist, dar evitând condamnarea, este o tactică”, a spus Sheridan. 

Mama celor doi copii, din Derby, conducea în apropierea localității Milton Keynes, când mașina sa, un Vauxhall Asta, a intrat în coliziune cu un camion. 

Fiul lui McCann, Smaller, a murit pe loc în urma impactului, urmat fiind de Lilly, fiica fugarei. Șoferul camionului Scania HGV nu a suferit nicio leziune. 

Drumul a fost blocat preț de 12 ore, din cauza accidentului. 

Autocamion răsturnat în Hunedoara

Un autocamion s-a răsturnat şi a luat foc, vineri, pe DN 66, în zona localităţii hunedorene Ohaba de sub Piatră, şoferul fiind găsit mort în cabină, transmite Agerpres.

"Pe DN 66 Petroşani - Haţeg, la kilometrul 171+500 de metri, la ieşire din localitatea Ohaba de sub Piatră, judeţul Hunedoara, un autotren a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat, ulterior izbucnind un incendiu. În urma evenimentului, şoferul tirului a decedat", informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Conform aceleiaşi surse, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri timp de aproximativ 45 de minute, pentru a se efectua cercetarea la faţa locului. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a anunţat că autocamionul ardea generalizat la sosirea echipajelor de pompieri.                                                                                                

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel