O femeie care nu știa că e însărcinată în 9 luni a ajuns la spital cu dureri abdominale. Medicii au operat-o de hernie

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

O femeie a fost operată de hernie, deși a ajuns la spital cu dureri abdominale de naștere.

O femeie a fost operată la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu de hernie, deși aceasta era însărcinată în luna a noua, conform Antena 3 CNN.

Cadrele medicale și-au dat seama că femeie este însărcinată abia când au intervenit chirurgical pentru scoaterea intestinului. 

Acum, conducerea Spitalului Județean de Urgență va ancheta cazul.

CITEȘTE ȘI        -        Protest la Botoșani, după moartea Alexandrei. Sute de oameni au ieșit în stradă

Femeie însărcinată, operată de hernie

Femeia era originară din localitatea Tismana și a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu cu dureri abdominale. Medicii au consultat-o și i-au pus diagnosticul de hernie intestinală, deși femeia era însărcinată în luna a noua. Pe lângă faptul că femeia nu știa că este gravidă, nici medicii nu și-au dat seama de acest lucru după investigațiile efectuate.

Pacientei nu i s-au făcut analize și investigații, ci a fost condusă direct în sala de operație, unde s-a intervenit chirurgical. După ce i s-a făcut anestezie și medicul a început să taie, acesta și-a dat seama că femeia este însărcinată, iar sarcina este la termen, durerile fiind cele ale nașterii.

Medicul a făcut operația de cezariană și a fost chemat de urgentă medicul neonatolog pentru a prelua bebelușul. Femeia a dat naștere unei fetițe de 3,200 kg.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu consideră cazul a fi scandalos. Femeia mai are acasă două fete gemene, în vârstă de 16 ani.

Cazul de la Târgu Jiu are loc în timp ce Alexandra Ivanov, o tânără însărcinată din Botoșani, a fost lăsată să moară pe patul de spital după 7 ore de chinuri.

CITEȘTE ȘI       -      Rafila demască "o problemă de mentalitate", după moartea Alexandrei: Descentralizarea a fost minunată în 2009 - 2010, dar...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel