O femeie declarată oficial moartă se luptă să fie din nou „vie”

O femeie declarată oficial moartă se luptă să fie din nou „vie” / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O femeie declarată oficial moartă se luptă să fie din nou „vie” / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Declarată moartă de un tribunal francez în 2017, Jeanne Pouchain încearcă să demonstreze că încă este vie.

După ce a fost declarată moartă de un tribunal francez în 2017, Jeanne Pouchain a petrecut ultimii patru ani încercând să demonstreze oficialităților că, de fapt, este foarte vie. Ea spune că experiența a fost devastatoare.

„Mă numeam Jeanne. Încă mă numesc Jeanne, după ce am fost declarată moartă în 2017”, a spus femeia de 59 de ani, fumând țigară după țigară. Femeia izbucnește în lacrimi uneori când își povestește despre calvarul în care a trecut - și despre ce planifică să facă atunci când va reveni din nou „la viață”. 

Acum patru ani, familia acesteia a primit o scrisoare de la o instanță care spunea, în mod eronat, că era moartă și că soțul și fiul trebuiau să plătească o sumă de bani pe care se presupunea că ea o datora. Scrisoarea făcea parte dintr-o procedură legală complicată lansată de un fost angajat al firmei de curățenie a lui Pouchain și o eroare ce trebuia să fie ceva ușor de rectificat. Totuși, eroarea nu a fost rectificată nici până în prezent.

Femeia vrea să revină la o viață normală

Femeia nu poate munci sau să părăseasca locuința pentru că nu are documente valide. Unele dintre bunurile familiei au fost confiscate de către tribunal, în timp ce economiile acesteia au fost heltuite pe a încerca să demonstreze că e vie.

Deși ar mai putea trece câteva luni până o instanță va revizui cazul și să o recunoască din nou vie, femeia a făcut o listă cu ceea ce vrea să facă atunci când când va reveni „la viață”

”Știu exact ce voi face ... Mă voi duce la un control medical, pentru că știu că unele lucruri nu sunt în regulă cu corpul meu", a spus ea. Apoi, femeia a spus că pentru că nu a putut primi un tratament adecvat fără documente, mai are doar șase dinți, printre o serie de alte probleme de sănătate. Celălalt vis al ei este pur și simplu să se poată bucura din nou de viață de acasă, alături de soțul ei, scrie SCMP.com.

O femeie din Vaslui, gravidă în 6 luni, a fost găsită moartă. Avea vânătăi pe corp

O femeie de 46 de ani din Vaslui, care era însărcinată în șase luni, a murit în condiții cel puțin suspecte - spun rudele.

De altfel, femeia avea vânătăi pe corp, în special în zona gâtului. Rezultatul necropsiei va duce ancheta pe o pistă sau alta. 

Iubitul femeii susține că a găsit-o inconștientă și a sunat la 112. Purtătorul ISU Vaslui, Dan Ionașcu, a declarat că, 'la locul intervenţiei, echipajul a constatat că prezenta lividităţi cadaverice şi nu a mai aplicat procedeul de resuscitare. Femeia a fost declarată decedată de medic.'

Polițiștii au demarat o anchetă pentru moarte suspectă și așteaptă concluziile medicilor legiști.

Cei doi erau împreună de câțiva ani și mai aveau o fetiță de patru ani, preluată pentru moment de o rudă (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel