O femeie din Arad a murit după ce a fost târâtă de tramvai

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

O femeie de 55 de ani a murit după ce a fost târâtă de tramvai. Pe numele vatmanului a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

O femeie de 55 din Arad a murit, după ce a fost prinsă în ușile unui tramvai. Femeia a urcat, pe la ușa din spate, scaunul rulant în care se afla fiica sa de 12 ani, urmând să urce și ea, însă vatmanul a închis ușile fără să se asigure, a plecat de pe loc fără să își dea seama ce se întâmplă, scrie Aradon.

Femeia a fost târâtă de tramvai, care a fost oprit doar după ce călătorii au dat alarma. Potrivit sursei, călătorii au sunat la 112 anunțând că o femeie este căzută din/sub tramvai.

În ciuda eforturilor medicilor, femeia a decedat la câteva ore după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ”la data de 14 august a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier.

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 31 de ani, din Arad, în timp ce conducea un tramvai pe Calea Aurel Vlaicu, a acroșat o femeie de 55 de ani. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, decedând ulterior.

Testarea cu aparatul alcooltest a vatmanului a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, scrie Aradon.

În urma evenimentului de luni, de la UTA, vatmanului i s-a întocmit dosar penal – iniţial pentru vătămare corporală din culpă, ulterior, după decesul femeii, încadrarea faptei fiind schimbată în ucidere din culpă.

Citește și: O femeie a murit după ce s-a înecat în râul Strei. Alte cinci persoane, printre care trei copii, au ajuns la spital 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel