O femeie din Timșoara a ajuns la spital după ce bara de care se ținea într-un tramvai nou-nouț s-a rupt

Facebook Primăria Municipiului Timişoara
Facebook Primăria Municipiului Timişoara

O femeie de 65 de ani a fost rănită, luni, după ce o bară de susținere s-a desprins dintr-un tramvai nou din Timișoara. Aceasta a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital. 

Incidentul s-a petrecut luni după-masă, 31 iulie, în zona centrală a Timișoarei. Tramvaiul se afla în mers, iar femeia în vârstă de 65 de ani se ținea de bara verticală de susținere care, din senin, s-a desprins, iar aceasta a căzut pe podea.

Pasagera a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului a fost trimis un echipaj de la SMURD care a preluat-o pe femeie și a transportat-o la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

După producerea incidentului, cei de la Societatea de Transport Public Timișoara au retras tramvaiul în depou, pentru a fi inspectată de angajații producătorului turc care se află la Timișoara.

„La ora 11:10 o femeie a căzut într-un vagon de pe linia 6 din cauza unei bări de susținere care s-a rupt. La fața locului au fost chemate echipaje ale poliției și ambulanței. Incidentul a avut loc în zona hotel Continental.

Femeia a fost preluată de ambulanță și dusă la spital. Tramvaiul a staționat timp de aproape 20 de minute”, au transmis reprezentanții STPT pentru opiniatimisoarei.ro.

Incidentul s-a petrecut într-unul dintre cele 23 de tramvaie noi, de la Bozankaya, cumpărate de Primăria Timișoara cu bani europeni. Fiecare garnitură a costat peste 2 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel