O femeie din Vâlcea, acuzată că și-a ucis soțul, împreună cu copilul ei. Bărbatul a dispărut acum 3 ani. Ea spunea că e la muncă în Italia

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

O femeie din Vâlcea, acuzată că și-a ucis soțul. La crimă ar fi participat și copilul ei. 

O mamă și fiul ei minor au fost plasați în urmă cu câteva zile sub control judiciar, fiind acuzați că l-au ucis pe soț, respectiv tată, în urmă cu 3 ani, transmite Antena 3 CNN.

Bărbatul a fost dat dispărut de verișoara sa în anul 2020, iar soția a susținut că el a plecat la muncă în Italia. Mai mult, între timp femeia a și divorțat de bărbat, în lipsă.

Cadavrul bărbatului, de negăsit

În realitate, spun procurorii, ea și băiatul care nu a împlinit 18 ani, fiind încă minor, l-ar fi ucis pe bărbat în primăvara anului 2020 și i-ar fi ascuns cadavrul. Nimeni nu știe nici acum unde se află trupul bărbatului. În acești trei ani el ar fi fost căutat în Italia, unde spunea femeia ca a plecat la muncă, dar și în alte țări. Nu a fost nicăieri de găsit.

Femeia împreună cu fiul său au fost supuși de către oamenii legii unui test poligraf pe care l-au picat. Acum ancheta continuă, iar procurorii vor trebui să dovedească că bărbatul a fost ucis de cei doi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel