O femeie s-a salvat sărind în mers din mașina în care fusese sechestrată de soț

FOTO: Pro Lider FM
FOTO: Pro Lider FM

O femeie din județul Galați a putut scăpa din mașina soțului doar sărind în mers.

Un bărbat din judeţul Galaţi a fost reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a lovit şi sechestrat soţia în maşină, care a reuşit să scape sărind din autoturismul în mers, conform Agerpres.

Femeia a sunat la poliţie (pe 19 octombrie) şi a povestit că soţul ei a venit la casa mamei sale, din satul Ciureştii noi. Ea ar fi urcat în maşină cu el pentru a vorbi, dar s-ar fi iscat o ceartă, iar bărbatul ar fi agresat-o fizic.

A sărit din mașină din mers

“Femeia l-ar fi rugat pe bărbat să oprească autoturismul, dar acesta ar fi refuzat, astfel că ea ar fi deschis portiera dreapta faţă şi ar fi sărit din mers. Bărbatul ar fi oprit autoturismul, ar fi mers după soţia sa, pe care ar fi condus-o cu forţa la maşină. Ulterior, după o perioadă de timp, bărbatul ar fi lăsat-o pe aceasta la domiciliul mamei sale. În urma cercetărilor efectuate a reieşit faptul că, anterior, bărbatul ar mai fi ameninţat-o pe soţia sa, fapt ce i-ar fi creat acesteia o stare de temere”, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de IPJ Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ameninţare, violenţă în familie şi lipsire de libertate, şi au emis şi un ordin de protecţie provizoriu.

Vineri bărbatul a fost reţinut, iar sâmbătă este prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, pentru a se lua măsuri legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel