O femeie și concubinul său, tăiați cu cuțitul de fostul partener al ei

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

O femeie și concubinul ei au fost tăiați în București, în casa în care locuiau.

Actualizare: Incidentul a avut loc în jurul orei 15:00. La fața locului, într-un imobil de pe Bulevardul Kogălniceanu din Capitală, au fost polițiștii de la Secția 17. Bărbatul este tăiat în zona picioarelor, iar femeia a fost înjunghiată în torace. Aceștia au fost duși la spital conștienți, arată sursele RTV.

Știrea inițială

„Totul s-a întâmplat în această după-amiază în Capitală. Vorbim de doi concubini, aceștia au fost agresați de către fostul iubit al femeii. Acesta a intrat peste ei în casă, pe femeie a înjunghiat-o în abdomen, iar pe bărbat l-a tăiat în mai multe locuri în zona picioarelor.

Au intervenit de urgență polițiștii și medicii de la SMURD, le-au acordat îngrijiri medicale celor două victime găsite într-o baltă de sânge. Din fericire, au fost preluați conștienți și stabili, iar în acest moment se află la Spitalul Universitar”, a transmis un corespondent al România TV.

„Între timp, polițiștii și criminaliștii adună probe și încearcă să dea de agresor pentru că acesta a fugit imediat după fapta sa. Așteptăm să vedem când va fi prins de polițiști și care este starea victimelor”, a continuat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel