O fetiță de 4 ani, lăsată singură în casă, a căzut de la etajul patru al unui bloc din Galați

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

O fetiţă în vârstă de patru ani din Galaţi a ajuns, marţi, în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul patru al blocului în care locuia, potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Marți dimineața, la ora 07:48 a fost sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi cu privire la faptul că o fetiță în vârstă de 4 ani a căzut de la fereastra apartamentului în care locuia, la etajul 4. Blocul de locuințe este situat pe Bulevardul Dunărea din Municipiul Galați.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi, ajunşi la faţa locului, au stabilit că o copilă, de 4 ani, care locuia în blocul respectiv împreună cu familia, ar fi rămas singură în apartament, fără supraveghere, pentru o perioadă scurtă de timp şi, în împrejurări ce urmează a fi stabilite, a căzut de la una dintre ferestrele locuinţei.

Minora a fost preluată în stare gravă de un echipaj medical de la Ambulanţă şi transportată la spital. În cauză, va fi deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, potrivit IPJ Galaţi.

Potrivit informațiilor, părinții copilei erau la muncă, iar bunica acesteia nu se afla acasă deoarece o conducea la școală pe sora mai mare a copilei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel