O geantă „mai mică decât un grăunte de sare” a fost vândută cu peste 60.000 de dolari la o licitație. Proprietarul a primit și un microscop / foto

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

O geantă microscopică, „mai mică decât un grăunte de sare”, a fost vândută la o licitație pentru suma de 63.750 de dolari.

Este necesar un microscop pentru a vedea designul poșetei, obiectul având dimensiunile de 657x222x700 micrometri.

„Suficient de îngustă pentru a trece prin urechea unui ac, aceasta este o poșetă atât de mică încât veți avea nevoie de un microscop pentru a o vedea”, a spus colectivul de artă MSCHF, care a creat poșeta, potrivit BBC.

Colectivul de artă american MSCHF, cu sediul în Brooklyn, este cunoscut pentru designurile sale controversate. Printre acestea se numără pantofii care conțin sânge uman, pantofi sport cu apă sfințită în tălpi, un parfum care miroase asemănător unui spray de curățare și cizme roșii uriașe din cauciuc.

De această dată, colectivul a decis să ducă trendul genților mici la un nivel extrem.

"Există genți de mână mari, genți de mână normale și genți de mână mici, dar acesta este ultimatumul în miniaturizarea genților", au spus cei de la MSCHF într-o postare despre geantă.

Geanta este asemănătoare cu un model semnat Louis Vuitton, dar nu are nicio legătură brandul.

Poșeta este realizată din rășină fotopolimerică și a fost creată folosind o tehnologie de imprimare 3D, folosită adesea pentru a realiza modele și structuri mecanice minuscule. În timpul creării, unele dintre mostrele minuscule de genți trimise pentru a fi revizuite de brand au fost atât de mici încât au fost pierdute de echipa MSCHF, relatează revista Smithsonian.

Dar pierderea acestei piese nu ar trebui să fie o îngrijorare pentru proprietar, deoarece în achiziție a fost inclus și un microscop cu afișaj digital. Microscoapele cu afișaje digitale pot fi cumpărate de la retailerii online și pot varia la preț, de la 60 până la mii de dolari. Site-ul casei de licitații nu a precizat prețul microscopului separat de geantă. Ofertele pentru articol au început de la 15.000 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel