Acest aperitiv delicios din ardei proaspeți te va cuceri.
Veți avea nevoie de:
ardei bulgăresc - 12 bucăți,
ulei de floarea soarelui - 30 ml,
sare - 1/2 linguriță,
unt - 10 grame.
Pentru sos:
smântână - 300 grame,
mărar - 1 legătură,
usturoi - 2 căței,
ulei de floarea soarelui - 30 ml,
sare și piper după gust.
Ardeiul gras se spala, se usucă, se pune într-o tava de copt, se înțeapă cu o furculiță în mai multe locuri. Nu trebuie să le scoateți cozile și cotorul. Stropiți ardeii cu ulei și presărați sare deasupra.
Ardeii se dau în cuptorul preîncălzit, timp de 45-50 de minute, la 190-200 de grade până se rumenesc.
În timp ce ardeii se coc, puteți pregăti sosul. În smântână se pune mărarul tocat mărunt, usturoiul zdrobit și uleiul. Adăugați sare și piper după gust și amestecați totul. Așezați ardeii copți pe o farfurie, ungeți-i cu unt și stropiți-i cu mărar tocat.
Alături puneți bolul cu sos. Luați ardeiul de coadă și scufundați-l în sos. Poftă bună!
Vă împărtășim o rețetă pentru o cină sau un prânz delicios: pui cu piure de cartofi la cuptor.
Este delicios pentru a fi servit și a doua zi, așa că puteți găti mai mult. În plus, nu veți sta mult lângă aragaz.
Veți avea nevoie:
file de pui - 800 grame,
sare - 1/2 linguriță,
piper negru - după gust,
frunze de dafin - 2-3 bucăți,
ceapă - 1 bucată,
usturoi - 3 căței,
maioneză - 100 grame,
smântână - 100 grame,
condimente - după gust,
cartofi - 1 kg,
lapte - 150-200 ml,
unt - 50 grame,
sare - 1 linguriță.
Mai întâi curățați cartofii și puneți-i la fiert, într-o oală cu apă și sare. Cât fierb cartofii, trebuie să vă ocupați de pui. Tăiați carnea cubulețe.
Ceapa se toacă și se amestecă cu 50 de grame de maioneză și 50 de grame de smântână. Luați o tavă de copt, în care se pune carnea de pui, se adaugă ceapa și cei trei căței de usturoi, care trebuie dați printr-o presa.
Cheesecake fără coacere cu cremă de brânză. Un desert cremos, perfect pentru o cină în familie
Adăugați piper negru și condimente după gust. Deasupra se mai adaugă câte o lingură de maioneză și smântână și se dă tava în cuptor, pentru 20 de minute, la 220 de grade.
Din cartofii fierți, pregătiți un piure delicios, în care trebuie să adăugați unt și lapte. Scoateți carnea de pui din cuptor, puneți piureul de cartofi deasupra și nivelați. Adăugați peste piureul de cartofi câte o lingură de smântână și maioneză.
Ceea mai bună pizza de casă. Te va cuceri de la prima bucățică
Dați tava la cuptor încă pentru 20 de minute la o temperatură de 200 de grade. Poftă bună!
Cu siguranță nu ați încercat această salată de castraveți niciodată, de aceea vă sugerăm să o preparați. Este delicioasă.
Ingrediente:
castraveți - 500 grame,
oțet de orez - 1 linguriţă,
sos de soia - 2 linguri,
sos dulce chili - 2 linguri,
zahăr - 1 lingură,
ulei (măsline sau susan) - 1 lingură,
coriandru - după gust,
usturoi 2 căței,
sare după gust,
semințe de susan.
Dimensiunea și forma castraveților nu contează. Castraveții trebuie zdrobiți cu un cuțit. Apăsați cu un cuțit pe legumele spălate pentru a le sparge. Apo bucățile zdrobite se taie. Puneți castraveții tăiați într-un recipient, adăugați sare și amestecați. Între timp ocupați-vă de sos.
Paste la cuptor cu dovleac și nucă: o rețetă delicioasă de toamnă
Tocați mărunt usturoiul și coriandrul. Puneți usturoiul și verdeața într-un recipient pentru sos și adăugați sosul de soia, oțetul de orez, zahărul, uleiul și ingredientul secret - sosul dulce de chili.
Dacă nu aveți sos dulce de chili, îl puteți înlocui cu mai mult zahar și puțin ardei iute. Se amestecă până se dizolvă zahărul. Castraveții vor copia complet gustul sosului, așa că asigurați-vă că gustați sosul și îl completați după gustul dumneavoastră.
Lasagna leneșă. Este bestial de bună și simplu de făcut. Și un copil s-ar descurca
Acum scurgeți apa lăsată de castraveți, asezonați-i cu sosul preparat și amestecați. Înainte de a-i servi pe masă, îi puteți stropi cu susan. Salata poate fi servită imediat. Este extrem de gustoasă și se prepară repede. Poftă bună.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News