O ia Irina Columbeanu pe urmele Ramonei Gabor? Cele două s-au distrat într-un club de fițe din Mamaia, în compania lui Pescobar / FOTO

Instagram, Irina Columbeanu
Instagram, Irina Columbeanu

După ce Irinuca a revenit în România, pentru a doua oară, mătușa sa - Ramona Gabor a scos-o în club.

Zicala „Așchia nu sare departe de trunchi” se potrivește perfect în cazul Irinucăi, fiica Monicăi Gabor. Irina Columbeanu a petrecut până în zori în clubul exclusivist Loft din Mamaia, alături de mătușa sa și de Pescobar, potrivit WOW Biz.

Înainte de a pleca într-o vacanță prin Europa cu nașul său de botez, soția acestuia și fiul lor, Irina a petrecut timp de calitate în România, alături de tatăl ei, Irinel Columbeanu. Deși mulți se așteptau ca adolescenta să se întoarcă în America la mama sa, ea a decis să rămână în continuare în România. Aici paparazzi au surprins-o cu un pahar de cocktail la bar dar și foarte bine dispusăm alături de cei care au însoțit-o.

A revenit în România, după 6 ani, să-și vadă tatăl

Reamintim că Irina Columbeanu s-a reîntâlnit cu tatăl său, Irinel Columbeanu după șase ani în care doar s-au văzut pe videocall și au vorbit la telefon. Adolescenta de 17 ani s-a întors în România, iar momentul în care a revăzut persoanele dragi a fost profund emoționant. În plus, fiica Monicăi Gabor s-a întâlnit și cu o altă persoană specială din trecutul său, Cristina Mîndru. Aceasta a fost angajată ca bonă de fostul cuplu și a avut grijă de Irinuca timp de aproape un an, rămânând un personaj important în viața ei, chiar și pentru o perioadă relativ scurtă. Adolescenta a povestit în cadrul emisiunii online Fitza cu Adiță cum a fost ajutată de mama sa să organizeze vizita în România.

„Adrian Voicu: Mama ta a fost de acord să vii, nu? (n. red în România)

Irina Columbeanu: Normal, da, m-a susținut, chiar m-a ajutat foarte mult să ajung aici.

Irinel Columbeanu: Îi mulțumesc!

Adrian Voicu: Întotdeauna când am vorbit cu tatăl tău, niciodată nu a vorbit urât de mama ta. Întotdeauna a vorbit foarte frumos și a spus că a fost femeia vieții lui.

Irina Columbeanu: E și femeia vieții mele!

Irinel Columbeanu: Așa este!”, a dezvăluit Irina Columbeanu, în emisiunea amintită.

Momentul a foct cu atât mai emoționant cu cât adolescenta a avut un discurs impecabil, a vorbit frumos despre familia ei, și-a lăudat tatăl și a recunoscut în fața camerei că îi este recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru ea. Reacțiile în online au curs atunci pe bandă rulantă: "Ce fată bine crescută", "Face trabă bună Monica, uitați cât e de elevată", "Ce copil cuminte, vorbește despre tatăl ei ca despre Dumnezeu", "Nu are fițe deloc, e atât de inocentă" - sunt doar câteva dintre miile de comentarii la clipurile în care fata apare alături de Irinel în aeroport și, mai apoi, la masa de discuții cu un reporter Wow Biz.

Irina Columbeanu are din această vară și un cont de TikTok unde postează frecvent și adună mii de aprecieri. Se pare că tânăra ar vrea să îmbrățișeze o carieră de fotomodel, ca și mama sa, judecând după filmulețele în care apare îmbrăcată elegant, cu outfituri "de scenă" și după cât de bine se simte în fața camerei (de telefon, deocamdată).

Iată cum s-a filmat alături de Ramona:

@irinac111 @Ramonagabor @Mirela Oglan ♬ Move - Adam Port & Stryv & Keinemusik & Orso & Malachiii

Irinuca are 17 ani împliniți, muncește deja la un restaurant din SUA, își câștigă propriii bănuți din care îi mai trimite și tatălui ei pentru a-l ajuta să-și plătească taxa de cazare la azil și, de curând, și-a luat și permisul de conducere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel