O infirmieră le punea sedativ în cafea colegilor. Motivul bizar din spatele gestului

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

O infirmieră și-a intoxicat trei colegi, după ce a recunoscut faptul că a turnat un sedativ puternic în cafetieră, în timpul schimbului său dintr-un spital.

Totul s-a petrecut într-un spital din vestul Franţei. Femeia și-a intoxicat trei dintre colegi, a transmis miercuri justiţia, conform AFP.

Două infirmiere şi două îngrijitoare dintr-un centru medical din Bayeux s-au simţit rău. Mai mult, victimele şi-au pierdut cunoştinţa. Ulterior, și-au revenit, după un tratament corespunzător, a spus parchetul din Caen, într-un comunicat de presă.

Suspecta, în vârstă de 49 de ani, a fost descoperită prin intermediul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, prin teste de urină, dar și printr-o analiză a programelor de lucru. În timpul arestului preventiv, femeia a recunoscut faptul că a turnat în cafetiera din sala de odihnă două fiole de 50 mg de Hypnovel.

Cum a încercat să își motiveze gestul 



"Ea a declarat că era într-o stare de oboseală extremă şi a făcut acest lucru deoarece voia să "doarmă", dar nu a explicat de ce a turnat anestezicul în cafetieră în loc să îl pună doar în ceaşca sa, deşi ştia că şi alţii îl vor consuma", a zis procurorul Joel Garrigue.

O anchetă judiciară pentru "intoxicare, administrare de substanţe nocive şi furt" a fost deschisă în acest caz. Totodată, s-a solicitat plasarea asistentei în arest preventiv.

Investigaţiile au condus la o legătură cu afecţiuni similare care au fost raportate în octombrie 2017, tot ca urmare a consumului de cafea de către personalul spitalului, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel