O lebădă a atacat şi ucis un câine într-un parc din Dublin

O lebădă care încerca să îşi protejeze puii a atacat şi ucis un câine sâmbătă într-un parc din Dublin, informează marţi publicaţia britanică The Independent. 

Cocker-ul spaniel înota în iazul din Bushy Park, în Terenure, o suburbie rezidenţială din Dublin, în apropierea unui grup de lebede şi de pui ai acestora când una dintre ele s-a despărţit de celelalte şi s-a îndreptat spre câine. 'Am început să ţipăm la lebădă, încercând să-i distragem atenţia', a explicat pentru Irish Times un bărbat care hrănea raţele din iaz.

'Săracul câine nu şi-a dat seama ce se întâmplă şi a înotat direct spre lebădă', a povestit el. Pasărea a atacat apoi câinele, lovindu-l 'cu o aripă, apoi cu cealaltă'. 'După trei patru lovituri, câinele era terminat', a completat el. Atacul s-a încheiat în câteva secunde şi a fost extrem de şocant pentru privitori, a precizat bărbatul.

Potrivit martorului, proprietarul câinelui a fost atât de şocat, încât a scăpat telefonul în iaz. Responsabilii parcului au sosit să recupereze corpul câinelui din apă. Ei au promis că vor amplasa panouri temporare pentru a avertiza oamenii despre pericolele la care se expun câinii care intră în iaz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel